8 ian. 2009

Now it's up to you

Gata!
De azi nu te mai caut, nu te mai salut, nu te mai bag in seama. Nu te sun si nu-ti trimit nici un sms.
Sunt curioasa daca macar ai sa observi asta, daca o sa-ti lipseasca ceva. Prea crezi ca ti se cuvine totul. Iti inchipui ca eu tre sa fiu mereu acolo pentru tine. Serios? Nu e chiar asa!
De cate ori m-ai intrebat daca sunt trista sau bucuroasa? De cate ori m-ai intrebat daca mi-e bine? Daca nu ma simt singura? Sau daca nu mi-e dor?
Eu te intreb mereu. Pentru ca eu ma gandesc. Ma intreb. Simt cand nu ti-e bine. Incerc sa te fac sa zambesti. Pentru ca imi pasa. E o tampenie sa cer ceva in schimb, in fond o fac pentru mine.
Ma simt aia proasta. Ar trebui sa nu bag de seama. Sa fiu indiferenta. Si rea. Dar nu sunt. Nu am cerut nimic, defapt cer putin dar nici macar asta nu vezi, nu poti sa dai. E totul despre tine si despre ce vrei tu. Iar eu mi-am oferit umarul cand trebuia sa intorc spatele si sa astept sa meriti fiecare sprijin. Eh... dar n-as mai fi eu.
Sunt inconjurata de multi oameni si unii dintre ei chiar ar sari de indata ce as striga. Dar nu ii strig pe ei. pentru ca te-am vrut pe tine. Ai ales sa fie totul despre tine... te las cu tine. Macar acum, macar putin. Mi-as dori sa observi, sa vezi. N-ai sa o faci. Stii si tu si stiu si eu.
Ai ales sa fie despre tine... pai ai sa ramai tu cu tine. Iti zic ca sper sa nu fie asa, dar o parte din rautatea si egoismul meu isi doreste asta. Isi doreste sa ramai singur si mizerabil. Nu pentru ca ti-as vrea raul, si pentru ca sper ca asta sa fie singura modalitate prin care, intr-o zi, sa intelegi.
Imi aduc aminte de o cearta cu cineva. Care mi-a zis ca eu am sa raman fara nici un prieten, ca o sa fiu singura si mizerabila pentru ca merit asta. oare si el atunci isi dorea ca eu sa-mi dau seama de ceva? De ceva asemanator? oare acum platesc pentru asta. E posibil. Si daca e asa, imi iau pedeapsa, atat ca nu sunt singura. Si nici n-am ramas fara prieteni. Pentru ca am cei mai frumosi prieteni de pe lume.
Dar tu nu esti unul dintre ei. Poate consideri ca eu sunt pentru tine. Dar tu nu-mi esti prieten. Nici pe aproape. pentru ca nu am vrut nici un moment sa-mi fii prieten, am vrut altceva si tu ai stiut si te-ai jucat si te joci si acum si profiti de asta.
Totul in viata se intoarce. Si-mi pare rau pentru tine ca va fi asa...

3 comentarii:

A Not So Spotless Mind spunea...

Parca mi-ai citit gandurile. Asta imi ziceam si eu astazi...

Monyk spunea...

Si? ai reusit sa tii de promisiuni? Eu nu-s prea sigura pe mine :D

A Not So Spotless Mind spunea...

Ma lupt cu mine. Imi tot vine sa-l sun. Dar incerc sa ma abtin. Pana acum am rezistat. E bine ca e sesiune si am ocupatie...