23 sept. 2009

e prea de tooooooot!!!!!

Deci da. In viata mea se intampla lucruri dubioase. Muuuult prea dubioase.
Dupa ce acum un as si vreo doua luni gaseam in dulapul meu de haine o cravata care nu apartinea nimanui.... in seara asta surpriza!!!!
Dar sa ne reamintim. Am scris chiar si doua posturi despre cravata acum un an: asta si ast'lalt.
In fine istoria nu are un final, am aruncat cravata la un moment dat si am lasat lucrurile asa, nedescoperite.
In seara asta, cautam o agenda prin gentile inca nedesfacute. Si ajung la o geanta foarte veche, pe care n-o folosesc niciodata decat cand ma mut, la carat bagaje. Are fermoarul rupt si e vai de capul ei, deci nu mai e utilizata de multi ani de zile in alt scop decat cel amintit mai sus.
Si caut eu in buzunarele laterale... gasesc o pereche de chiloti barbatesti. La fel, neidentificati. Nu au a cui sa fie, la mine au dormit prea putini baieti/barbati si ei sigur nu si-ar fi lasat chilotii prin gentile mele. Am si locuit cu unii la un moement dat, dar sigur nu le-ar fi venit, fiind si marimea L.
Nu radeti, ca nu e de glumit, desi amuzant. Pot sa ma dau si cu curu de paman ca tot n-o sa ma credeti ca nu stiu cui apartin... si totusi, chiar nu stiu!!!
In cazul in care aveti vreo ipoteza, pun si o poza cu ei:
In cadrul acestei sedinte foto nu a fost ranit nici un animal sau om, dar precizez ca persoana in cauza, care i-a probat, e fata, e slaba si avea proprii chiloti pe ea cand i-a pus pe astia deasupra!

2 comentarii:

Anonim spunea...

mie mi se pare ca sunt mai mici de L. sigur sunt L?

Monyk spunea...

asa scrie pe eticheta!