6 aug. 2008

gadilare de orgoliu



cel mai greu e noaptea. Ziua e usor sa fii curajos, sa pretinzi ca nu-ti pasa, ca esti bine, ca viata e frumoasa, ca cei care ii iubesti te iubesc la fel, etc. Dar seara, seara e cel mai greu. Cand te retragi in coltul camerei tale, intre lucruri ce-ti aduc aminte de ce ai tu mai drag, intre aceeasi pereti carora le cunosti fiecare imperfectiune, ei bine, atunci e mult mai greu.
Dar nu la asta ma gandeam acum. E un gand de acum jumatate de ora. Acum vreau doar sa-mi cultiv putin narcisism pentru ca ma simt foarte bine.
Sunt cea mai frumoasa din orasul acesta (am scris poezia asta o data pe blog, nu ma repet). Sunt unul din putinele lucruri bune care ti se pot intampla, sunt zambetul de dimineata, poti chiar sa-ti inlocuiesti cafeaua cu mine. Sunt linistea de seara, energia de dimineata si resursa pentru restul zilei. Sunt umarul pe care poti plange si paharul cu care poti ciocni. Ce mai, sunt momoo (cum ar zice Monica sau Luana, restul nu stiu cat ar intelege dar e o gluma destul de buna). Ce mai sunt? Sunt o desteapta, iubita, oamenilor le este dor de mine. Uneori da, sunt rea, egoista si depresiva. dar nu pentru mult timp. Atat, cat sa echilibrez sacul de calitati, nu exista doar perfectiune. Nu sunt perfecta. Dar iti poti inchipui ca sunt.
Gata, m-am ras destul. Si voi de mine.
Sunt poza de aici si oricare ala cu soare, caldura si lumina. Daca vreti, pot fi si aer conditionat, ca asta cu lumina si caldura nu si-o doreste nimeni in luna august.

2 comentarii:

Simona Ionescu spunea...

Si plus de toate tu vezi si mai multi sori...sau cum s-o zice, k am trait degaba si tot n-am aflat.. Si ei se numesc in engleza..Patricia Lee.. Deci, esti clar cea mai tare nu numai din orasul asta... esti plurivalenta si multiculturala si mai ai timp sa-ti bati capul si cu noi restu piticii din Univers, care de multe ori facumbra Pamanatului degeaba! dar noi te iubiiim!

Anonim spunea...

esti fesan si dragu si toate alea....ti besk mooooolt di toot......(kiar asa se scrie)