1 mar. 2009

e primavara, iarasi primavara...


E primavara, iarasi primavara...
Si e frumos, e soare si sunt flori. Nu sunt inca narcise, se lasa asteptate. Dar pe sistemul sa ma astepti cu flori in gara (hehe, si nici macar nu am cerut eu)... am primit in seara asta un buchet foarte frumos... care sa imi aduca aminte ca e primavara si am in mine acel ceva ce merita.
Ma bucur tare de ata de martisor. Si ma mai bucur ca vor inflori copacii, si va fi totul iar verde, si vor canta pasarile.
Cand am plecat am simtit cum o parte din mine ramane acolo. Si poate n-am sa ma intorc atat de curand sa o regasesc. De mult n-am mai simtit durerea asta atat de accentuata. O semidepresie, tristete... dar a trecut. Multumesc Carmencita, mi-ai transformat o seara trista intr-una nemaipomenit de frumoasa.
Stiu ce vreau si stiu in ce ordine. Acum trebuie sa gasesc si caile de rezolvare cat mai rapida a problemelor.
E o perioada grea, dar macar incep sa cred in existenta unei lumini la capatul tunelului.
E doar vina primaverii... sau datorita ei. Si a florilor frumoase de pe noptiera mea. Ce se compara cu mirsoul de frezii?
Clar, cel de narcise... :)) Astept...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim Carmencita pentru florile superbe, multumim pentru ca ne-ai facut seara mai frumoasa, multumim pentru lectia de viata pe care ne-ai dat-o. Ai muuuuuuulte bile albe(roz, verzi, galbene) de la mine :)

Reasons to smile....or not spunea...

sa vina narcisele si tigaileeee