9 mar. 2009

Ce legatura are coada vacii cu stampila primariei?

Astazi sunt frustrata profesional.
Serios.
Pana mea.
4 ani de facultate. Jurnalism cica.
Nu am excelat , cum n-am excelat niciodata in nimic si nu imi pare rau, mi-a placut sa ma pierd in anonimat. Cand mi-a zis Coman ca jurnalistii sunt anonimi nu m-am suparat ca 80% din colegii mei, ci m-am bucurat.
Dar da-o in pana mea....
4 ani de jurnalisti sa scriu stiri despre una care prezinta meteo la Acasa Tv si care a castigat o masina la o tombola BCR?
Si dupa un an juma de master de marketing am ajuns sa fac un concurs in care sa dau premiu 10 CD uri cu Akcent? Care se mai si numeste "Fara Lacrimi"?
Deci... clar am nevoie de alt job. Si repede!
Mama ei de criza!
Sau taicasu!
Sau Akcentul ei de criza!

4 comentarii:

Livia Gyongyosi spunea...

n-are. da p-alea de la kanal d cu "nu stiu cine si-a luat bac-ul la seral si taticu o trimite la dracu-n praznic sa se relaxeze" le primesti? cu "acolo ea o sa se joace cu mingea si o sa manance nuci de cocos". pai nu era mai misto cand in loc de astea veneau alde homer si-ti povesteau cum s-au crapat aia cu topoarele prin troia?

zic sa facem un blog cu toate comunicatele de presa de caca si toate articolele inrudite. si blogu sa se cheme sugestiv: "de ce plm e asta o stire???" poate facem si un concurs. te bagi?

Cristina spunea...

No Tibi, da' stai linistit, ca noi aici nu furam

Laura spunea...

deci nu. asa ceva nu vreau sa cred. ma abtin de la comentarii
pot sa postez atata?
%$^$^#^& &^%^$&
evident nu la adresa ta!!!

Cristina spunea...

apropo, daca va hotarati, ma bag si eu la proiectul asta. sunt pe langa, dar nu sunt singura :))