18 mar. 2008

zambet tamp

Am un zambet tamp pe fata. Pe care nu-l am decat cand ma indragostesc sau mi se intampla ceva foarte frumos. Sau cand calatoresc. Ei bine, acum mi se trage de la concertul de aseara. Lucruri frumoase si oameni frumosi. Emeric Imre e un om frumos prin ceea ce face si nici nu ma mir ca sunt atat de multi prieteni cum ii numeste el in jurul lui. Ardelenii au ceva aparte, nu neg asta. Sunt oameni deosebiti, desi sunt sigura ca si printre ei gasesti oameni de nimic. Cu toate astea, calmul, vorba si sufletul deschis il vei gasi cu mai mare usurinta la ei decat la altii.
Mi-a facut dor de Cluj. Sau de macar de Ardeal. Trebuie sa fie frumos acum ca au inflorit copacii. Si magnolia vecinei. O asteptam. ieri cand am ajuns la munca era imbobocita. Pana seara a inflorit, sub ochii nostri. Cred ca m-a asteptat tot weekendul. :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Te dezamagesc dar in Ardeal acum e frig nu a inflorit inca nimic. Dar sa stii ca bobocii de magnolie din Ardeal au inflorit in sufletul tau!

clarimonda spunea...

pacat ca nu sunt in tara si ca pierd atatea concerte faine. cat despre magnolia vecinei ce sa zic? daca te-a asteptat tot weekend-ul inseamna ca meriti. te pup..

Anonim spunea...

"A venit!
Nu se vede nimik...
A lucrat!
Nu se vede nimik...
A plecat!
Nu se vede nimik...
Uite-l!!
Nu e...
Ne-a durut!
Nu se vede nimik...
Am si plans!
Nu se vede nimik...!
Ne-am mirat si ne-am suparat"...
...continuarea... e expresie!