20 mar. 2008

miserupism

Am intrat in letargie. O fi de la primavara sau nu, nu stiu. Stiu doar ca nu am chef de nimic si ca vreau sa schimb ceva in viata mea. Ce anume, iar nu stiu. Vreau sa fac altceva, sau vreau sa plec undeva, sau vreau sa scap de tot si toate, nu stiu sa zic sigur. In mod normal asta se trateaza la mine cu lenevitul o zi intreaga dar nu a functionat. Ciudat e ca de fiecare data ma apuca acest miserupism cand ajung la munca. Poate pentru ca se intampla prea multe lucruri care ma scot din sarite. Sau poate pur si simplu nu am eu chef de nimic. Ma apuca intr-un fel nervii pe mine. Dar o sa ma calmez.

2 comentarii:

Simona Ionescu spunea...

Stii vorba aia: the only way out is through! Ma gandesc ca ai putea sa te bucuri de miserupism nu sa te superi p el... In crize din astea cineva vine si imi spune: "Decat sa te bati cu Motanu mai bine invetzi sa traiesti cu el!".. Asa ca iti zic si io tie: decat sa te bati cu Monica cea miserupista, mai bine invetzi sa traiesti cu ea! Miss you!

Anki V. spunea...

oh! ce n as da sa sufar si eu de miserupism! ce n as da sa nu ma mai intereseze ce si cum in jurul meu! bucura te de boala asta, curabila de alfel, atata timp cat o ai. daca nu, ia o aspirina, trece ca apa rece care te racoreste, si sa vezi dup aia tempeatura!;)