19 mar. 2008

Sa nu te crezi Don Juan

Cand eram prin clasa a XI-aXII, am gasit in librarie cartea ce se numea "Sa nu te crezi Don Juan" si m-a atras titlul. Am cumparat-o, am citit-o, mi-a placut desi nu era extraordinara. Am gasit apoi al doilea volum, l-am cumpart si pe acesta, citit, apoi le-am mai cumparat o data si le-am facut cadou. Lui Alex, daca nu ma insel.
Acum, dupa 5 ani sa fac legatura. Pe autor il chema Gabriel Fatu. Si nu e nimeni altcineva decat dobitocul ala de lucreaza la OTV si face glume proaste. Nu am sa inteleg niciodata cum un om talentat - am cautat despre el pe net si am vazut ca omu' a facut si teatru, joaca pe scena din Bucuresti, etc - poate sa se prostitueze in acest mod. Eu inteleg ca si banii au insemnatatea lor, dar chiar asa? E la fel de adevarat ca din scris mori de foame (eu stiu, de exemplu ca n-o sa ma imbogatesc niciodata datorita scrisului, dar na). In orice caz... nu as lucra la OTV.

2 comentarii:

Anki V. spunea...

da, da, da! tin minte cartea,...si o sa ma injuri rau de tot...cartea ta e la mine, adica la tata in tulcea...mi ai imprumutat o mie sa o citesc, si cand a fost sa ti o dau am plimbat o Bucuresti Tulcea Bucuresti de atatea ori si nu ne am mai intalnit...

Monyk spunea...

tare! Asta nu-mi aminteam, desi imi amintesc exact cum arata coperta :D