18 mar. 2008

Post pentru Anonim

Pentru cei ce ne cunosc, vreau sa precizez ca postul denumit "pentru tine" nu se refera la el. Pentru ca scrie sub anonimat prefer si eu sa nu ii scriu numele. In ceea ce-l priveste pe el, lucrurile au fost si sunt diferite. Atat ca situatie din trecut, cat si ca simtaminte actuale.
E adevarat, cand ceva merge pe o panta abrupta e de preferat sa nu o lasi sa se duca in jos. Iti mai aduc aminte draga anonim despre o situatie in care eu te-am scos afara din Car si ti-am zis ca nu mai pot, asa ca de aici incolo depinde de tine. Daca lasi sau nu o situatie, relatie, fapte sa continue pe fagasul gresit si le agravezi neintervenind e doar in mana ta. Nu am zis niciodata ca eu nu am gresit si cred ca mi-am prezentat si regretele in acest sens. Neacceptate, e adevarat.
Diferenta dintre cel pentru care am scris postul intitulat "pentru tine" si anonim e ca macar el nu a promis ca va fi mereu acolo. Si cred ca ne-a mers foarte bine amandurora si dupa ruptura. Deci ce rost are sa rascolim cu batul in...
Mi se pare ca au ramas multe lucruri nespuse (urate, in mare parte cred). De aici si comentariile pe bloguri - interesanta modalitate de a comunica.
Si post pentru mine: Sper ca suntem destul de maturi cu totii acum incat sa privim lucrurile de departe, mai rece, mai absent.

1 comentarii:

michel spunea...

este fix... cel mai de kkt mod de comunikare, si scuza-mi imbajul..vezi , de vrei parere..postul prim de pe blogul asta:
http://www.plaiaventuros.blogspot.com/