17 mar. 2008

pentru tine

Unde esti cand am nevoie de tine? Unde esti cand n-am cui sa strig? Cand n-are cine intelege?

Ai promis ca vei fi mereu acolo, ca orice s-ar intampla noi vom fi mereu prieteni, ca nu conteaza timpul si distanta, ca doi oameni nu trebuie sa se vada in fiecare zi pentru a nu se rupe legatura dintre ei. Ai spus ca nu te pot intelege, si totusi am fost singura care am reusit pana la un punct. Ai spus atat de multe lucruri din care acum nu mai e nimic... Cand ti-am zis ca eu nu-mi fac un prieten in joaca, ca eu ma leg de oameni, ai ras de mine. Ai spus ca nici nu te gandesti la altceva, ca esti in acelasi joc ca si mine, dar cred ca s-a schimbat arbitrul. Sau am schimbat portile. Nu trebuia sa ma amgesti. Nu trebuia sa intri intr-un joc din care stiai ca ai sa iesi. Nu am sa inteleg. Exact de ce mi-a fost frica si mereu ma pedepseai din cauza asta, exact asta s-a intamplat. Mi-ai aratat o lume, am intreat in ea si apoi ai fugit. Nu te-ai mai uitat inapoi, nu ti-a mai pasat. Egoism? Nepasare? Evadare? Cine mai stie...

Un prieten adevarat nu se intoarce cu spatele atunci cand oboseste si pleaca. Cand gresesti, prieten e cel care te trage de maneca lasand la o parte orgoliile personale si iti arata unde ai gresit. Un prieten de strange te mana si-ti atinge inima. Mi-e dor de tine atat de mult uneori incat nici nu-ti inchipui. De fapt nici nu te gandesti. de fapt... de unde stiu eu? Nici macar nu te mai cunosc!

Gata cu pesimismul in seara asta. Vroiam doar sa stii.

7 comentarii:

Anonim spunea...

"Egoism? Nepasare? Evadare?"
...acestea sunt acuze!!! Deci contradictie totala! Cred ca un prieten nu lasa lucrurile sa escaladeze pana la destramare! numai bine! Anonim, de data asta...

Anonim spunea...

am sperat din toata inima sa iti dai seama..nu ma ascundeam deloc..poate ca asta imi e stilul!
-Arunc cu noroi? asta ai zis tot timpul...si te-ai inselat
- am citit post-ul si m-am vazut, nu imi pasa la cine faceai referire..dar am vazut fix cum nu a fost..e "casa" ta si faci ce vrei dar e pacat..e pacat pt trecut si pt cei ce iubesc adevarul!Nu stiu daca fac bine ce fac..dar...impulsul e mai tare decat ratiunea( si... nu te lega de asta)
-numai bine...da,imi place sa le fie bine oamenilor, si imi place demult!..si ai si drept la replica..dar gandeste bine ce zici ..a trecut destul pt a fi un neadevar!

Livia Gyongyosi spunea...

HMMM, am si io o problema. si in general n-am inteles nimic. Ce dreacu'nseamna man "sa escaladeze pana la destramare" ????!?!?!?!?! eeee????

Monyk spunea...

Nu stiu Livia, intreaba-l pe anonim

Anonim spunea...

Barbatii se dau prietenii tai pana te uita! Dupa ce au trecut peste tine esti nix pentru ei! Cruntul adevar

Anonim spunea...

Draga Livia..la fel de necunoscuta pt mine ca si Anonim.. imposibil pt tine sa intelegi..e o poveste pe care doar anonim se pare ca si-o aminteste ..intrebari pe blog..atunci cand lasi o situatie, relatie, fapte..sa continue pe fagasul gresit, si eventual le agravezi, neintervenind(escaladarea)...se ajunge la pierderea ei(destramare)..explicatie omeneasca..pe care sper sa o inteleaga ca proprietarul blogului..care nu are habar...si mai sper sa fie acceptat comm asta sa te poti lumina! numai bine!

Livia Gyongyosi spunea...

AHA!
bun.