4 mar. 2008

Karma

A fost Karma in Expirat si eu pe acolo. Inca o seara de cantat, ca o pregatire pentru venirea lui Imre. Ce e interesant e ca lumea e atat de mica si ca oamenii ce asculta asta sunt totusi putini. Aceeasi oameni care i-am vazut vineri la Sala Palatului, aceeasi care ii stiu din cantarile de anul trecut din Expirat, aceeasi oameni din Vama Veche de la Folk You. E dragut sa ii vezi peste tot, sunt frumosi si cu sufletul tanar, "tinerete-n adidasi, generatie in blugi". E ca o familie sau un vechi grup de prieteni cu care desi nu vorbiti, va zambiti de fiecare data si te bucuri sa-i revezi. Asa a fost si pentru mine: ma bucur sa va revad, oameni frumosi, care stiu sa cante si sa asculte o chitara.
Seara asta mi-a adus aminte de noptile cu cortul prin paduri, de focul de tabara de care imi este atat de dor, de ghetele mele si sacul de dormit, de Babadag si de Gelu, de Dif, Misu si Flo pe care nu i-am vazut de mult si mi-e rusine ca nu am facut-o, si de ce nu, de mihai. Trebuie sa recunosc ca am avut o adolescenta frumoasa. Mi-e dor de pesterile dobrogene, de corturile din Chei, de grota lui Gelu de la Babadag si eternele focuri de tabara, cantece care ma duc din nou la cea care am fost si stiu ca nu am murit, in ciuda a ceea ce spun unii.

1 comentarii:

Livia Gyongyosi spunea...

daca e marti seara, pe langa ca e panica, mai e si seara de cantece:D:D da?da?da?daaaa? data viitoare vin si io. daca nu se suprapune cu judas priest:)