23 mar. 2008

Happy people, it's a happy day!

N-am mai scris nimic de cateva zile pentru ca am asteptat sa trec peste starea aia nasola denumita miserupism. Eu nu sunt asa. Eu sunt genul de om care se implica, uneori prea mult. Mai ales cand este vorba de oameni.
Si uite asa, m-am lasat scoasa aseara din casa si dusa in Fire. M-am distrat foarte bine desi nu ma asteptam, am avut chef, buna dispozitie si energie. De la codite probabil, functioneaza intotdeauna cand vreau sa ma inveselesc. Si am dansat asa cum n-am mai dansat de mult. Imi vine si acum sa dansez. Efectul unui sibian care ne-a vizitat. Sau a Cristinicai care mereu imi da energie. La cata are ea, oricum e greu de tinut pasul. :)). Mi-a fost foarte drag de oamenii cu care am iesit ieri, desi mi-e drag de ei in fiecare zi.
Acum ma pregatesc sa plec la concert Baniciu & Iris, si iar sunt happy. Deci, deocamdata, am revenit! Cu mult zambet pe fata! Imi vine sa va iau pe toti in brate, chiar si pe cei care nu ma iubiti asa de mult :P. Gata cu alintatul pentru moment.

2 comentarii:

Alexandra Dinca spunea...

imi place cuvantul asta: miserupism te felicit pentru descoperirea lui si cer dreptul de a-l folosi in caz de urgenta..pup!

Monyk spunea...

bineinteles draga mea, oricand! :)