30 mar. 2008

back to real life


Intr-o lume ideala cu printi si printese lucrurile sunt foarte simple. Cand cei doi se intalnesc deja traiesc fericiti pana la adanci batranete. Sunt niste aventuri pe la mijlocul povestii, cu niste vrajitoare rele. Dar… se stie. Si au trait fericiti pana la adanci batranete.

Eh… in viata reala.. e prea greu. Printul nu e tocmai print, printesa nu e prea printesa, nu se indragostesc ei asa de cand se vad, calul alb e masina sau tranvai, iar finalul e neasteptat.

Si uite asa printesa a vazut intr-o zi un posibil print. Cu defecte, ca suntem in lumea reala. Si daca mai are si cele 7 defecte: betiv, curvar, etc, etc etc este perfect J. Si era frumos printul. Avea el o alta printesa. Dar de… suntem in lumea reala. Si printul veni si pleca peste mari si tari. Drumul printului cu al printesei se intersecta din nou. Fara focuri de artificii, fara pasari sau alte animale care canta si danseaza, fara florile din padure care se bucura. Si… nu au trait fericiti pana la adanci batranete. Nici macar nu stiu ce s-a intamplat de aici incolo. De fapt ce se va intampla.

5 comentarii:

Anonim spunea...

imi plac super mult articolele:X:XX:mai multe!mai multe

.............luana

Simona Ionescu spunea...

Nu e real life e ceea ce majoritatea isi permite sa vada... Deci printu si printesa se intalnira.. nu in codrul luminat in tramvaiul dezlegat.. si se vazura si se placuta cu priviri dulci ce se fura.. Si vrajitoarea cea rea cea iubita vai de ea..nu vedea.. nu-ntelegea.. Si nu-i cel mai bine-asa? Deci povestea e a ta pentru ca tu o traiesti...

copilul problema spunea...

Sa-i ia naiba pe printi cu tot cu caii lor ca se pierd pe drum!

clarimonda spunea...

ce articol trist...

Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,