12 mar. 2008

2006

Am rasfoit prin trecut si iata ce scriam eu in vara lui 2006, inainte de a pleca la Sulina!

"Sunt foarte happy.Nu am un anume motiv, ci pur si simplu mi-e bine. Nu ma mai chinuie stafii care imi bantuiau mintea, am acelasi dor, dar nu mai e chinuitor ci placut. Nu am o reteta - cum am reusit sa ajung la starea asta. Nu mai am resentimente, nu detest pe nimeni desi sunt oameni care ma detesta- sau ma rog- pe care i-am dezamagit sau care nu vor sa mai stie de mine. Am luat lucrurile ca atare. Asta e sensul vietii pana la urma. Ce sa fac? nu ma pot iubi toti. Asa ca mi-e bine... si mai e putin putin pana plec la sulina. Ma visez deja in umbreluta, noaptea, singura ascultand marea care doar acolo vorbeste atat de frumos. Sau la cimitir- ingropand toate relele si pastrand doar ce e bun si frumos in mine- "In noaptea asta le ingrop pe toate/ La mine-n suflet si la mine-n gand/ Ma bantuie fantome incruntate/ In noaptea asta te iubesc plangand"- cum ar zice Tatiana Stepa. Nu stau mult acolo... ca tre sa plec la Piatra Neamt. Dar nici timpul nu are dimensiune acolo. Asa ca imi pot imagina ca stau o vesnicie. Ce mai, se vede, imi e bine!!!"
(...)
"Poate o sa zica oamenii ca sunt obsedata... dar pana ajung acolo cred ca doar la Sulina o sa ma gandesc. Mai e putin... o saptamana... si cateva zile... dar imi place sa cred ca doar o saptamana. E... o sa fiu singura anul acesta acolo... dar cred ca tocmai asta imi doresc... eu si acel orasel, si mare, si plaja, si multe... multe... e... exact de asta am nevoie ca sa-mi pun o data pentru totdeauna fiecare lucru la locul lui. Si o sa ma distrez. Si o sa vina oameni care nici nu ma asteptam sa ii mai vad... foarte tare... ma invidiati, nu?"

1 comentarii:

clarimonda spunea...

dor de brancoveanu nu imi e..dar d discutiile din bucatarie da.. o sa caut sa mi iasa toate asa cum sti tu ca pot eu.. te pup