22 oct. 2009

mucosenii

De cateva zilen sunt racita. Mai exact, de cand m-am intors din Chei. Bine, stiu, nu toata lumea e atat de nebuna sa plece cu corturile la 0 grade si sa doarma in cort pe ploaie.
Dar, cum am mai zis si celor ce m-au certat deja, merita toti mucii.
Si apropo de muci, desi nu va intereseaza, din gafele mele, azi m-am pus sa imi suflu nasul in timpul conferintei lui Mungiu. Si nu oricum, langa microfonul lui Catalin (a.k.a Laurentiu, prietenii stiu de ce!) de la Radio Romania care se chinuia sa inregistreze ceva. Eh... nu mi-am dat seama, asta e!

In fine... ne intorcem la raceala. Ma enerveaza cumplit faptul ca nu ma asculta corpul deloc. Sunt mereu obosita, as dormi non stop, de fapt nu e somn, e un fel de stare de veghe in care corpul nu asculta ce ii comanda mintea.
Mi-am amanat chiar si plecarea la Sibiu cu o zi din cauza mucilor, deci e grava situatia!
Si nu stiu cum se intampla ca in fiecare zi cand ma pun sa dorm macar putin sa imi odihnesc capul mult prea greu, imi suna telefonul. Pe care il aud desi e dat doar pe vibratii de mult timp incoace... cred ca de la Iasi, rar imi aduc aminte si ii mai dau drumul la sonor o zi doua, ca apoi trece iar pe silentios.

Au ceva cu mine, clar!
Nu sunt paranoia, dar asta nu inseamna ca nu sunt urmarita!!!

2 comentarii:

esti f tare! spunea...

Tu pe ce lume traiesti? Cand cobori pe Pamant sa imi spui, te rog!

"Au ceva cu mine, clar!
Nu sunt paranoia, dar asta nu inseamna ca nu sunt urmarita!!!"

Cred ca stai prea mult pe Twitter ;))

p.s Esti super, bestiala, scrii incredibil de sincer, nu te feresti sa faci greseli, ce mai...super blog, scopul pentru care a fost creat intr-adevar motivator....

Monyk spunea...

Ai auzit de ironie? Tu n-ai inteles-o la mine, acu intreb: ar trebui sa o inteleg eu la tine?
Mai bine intrebi si par[i prost un minut decat sa taci si sa ramai prost toata viata!