20 oct. 2009

Mirela Tiron Dan Bordeianu Dansez pentru tine!

Mi-am facut un obicei de cativa ani incoace ca atunci cand plec pe undeva sau ies in oras sa evit locurile cu tulceni, ca ei sunt peste tot. Acum sa nu ma intelegeti gresit, iubesc orasul meu si multi oameni din el.

Dar e asa... o chestiune. Oameni cu care n-am avut niciodata nimic in comun, nici macar un salut si care in Bucuresti vin la tine la masa sa te intrebe ce MAI faci (de parca stiau ce ai facut tu pana acum), care te saluta pe strada desi habar nu au cum te cheama si nici nu au avut pana acum. Si eu fug de ei, pentru simplu fapt ca majoritatea sufera inca de complexul provincialului (o tampenie de concept) care trebuie sa demonstreze ca au realizat ceva prin faptul ca sunt acum aici.
Eu nu am avut niciodata nimic de demonstrat. Si nu ma vad mai realizata cu absolut nimic pentru ca traiesc intr-un oras imens, mizerabil, aglomerat, care isi are totusi si partile lui bune, desi de multe ori le neg, saturata fiind de haosul de aici.

Duminica, in microbuz, in fata mea, doua... "gagici". Una din ele blonda, par cret, buna, stilul Andreea Banica. O cheama Bianca si o cunosteam cand era ceva mai mica dat fiind faptul ca a fost una din elevele lui Gelu. De la Gelu stiam ca e si desteapta, habar n-am, nu parea. A doua nu mai stiu exact cum o chema, tot creata, bruneta, a terminat la Moisil de vre-un an sau doi si a participat la "Dansez pentru tine" - daca m-as pune sa caut pe net as afla si numele ei, dar n-am sa fac eu efortul asta.

Bruneta avea impresia ca le stie pe toate. A vorbit incontinuu tot drumul despre cat de tare e sa cunosti vedete si ca ea de cand a participat i-a cunoscut pe toti si bla bla bla. Imi venea la un moment dat sa matur cu ea pe jos, am incercat s-o ignor dar vorbea oribil de tare ca sa te faci ca nu exista. Banuiesc ca asta era si ideea, sa vezi ca exista si sa fii mandru ca te afli in acelasi microbuz cu ea. A si explicat, dealtfel, ca nu poate merge cu masina ca nu si-a luat inca carnetul. Au picat-o astia la examen ca "a avut tupeul sa mearga cu 67km/h la examen".
Au tot vorbit ele muuuulte chestii enervante.

Totul a culminat cand din nou, bruneta, a inceput sa-i explice blondei de ce nu suporta ea Radio Zu. Ca o enerveaza Morar, care e un prost. Ca evident, ea ii cunoaste si Buzdugan mai e cum mai e, dar Morar e un cretin.

Bai fato... nu ii cunosc nici pe unu nici pe altu si nici lista aia de vedete despre care tot vorbeai tu si care pentru mine nu valoreaza doi lei...
Da in capu ala al tau gol... ai citit macar o data ceva scris de Morar? Nu sunt fanul lui Morar, si nici n-am sa te contrazic. Dar am sa pun doua linkuri a unor articole scrise de omul asta... (chiar daca asta inseamna sa fac reclama Sapte Seri :D): asta sau asta. L-am pus al doilea pe cel intitulat "Bai, cocalar romantic!" tocmai pentru a fi mai pe intelesul tau.

Cand vei invata sa citesti si nu doar sa dansezi si sa te lauzi cat de tare esti tu ca ai plecat din vagauna aia de Tulcea si te-ai mutat la capitala de un an (dupa vreo 6 ai sa intelegi ca nu e tocmai un motiv de lauda, lauda era daca reuseai sa devii cineva acolo, sa razbesti la tine acasa, nu sa te pierzi intr-o masa de oameni), pune mana si mai citeste pe ici pe colo. Toata vorbaria ta de 5 ore nu a atins nici o coarda in nimeni care te-a ascultat. Si acel idiot Morar care nu-l suporti tu ca e prost a reusit asta cu o propozitie cu mii de oameni (uite, imi pare rau ca nu mai am acces sa iti zic cati cititori a avut pe on line un astfel de articol, dar pe print sunt cam 60 000).

Si pentru ca sunt sigura ca domnisoara in cauza e de aia care isi cauta numele pe google am sa ii caut numele sa-l scriu aici si am sa il pun si la titlu. Poate ajunge sa citeasca acest blog, daca stie sa faca asta.
Am gasit! O cheama Mirela Tiron si a dansat cu Dan Bordeianu La Dansez pentru tine! - asta ca sa o ajute la cautare.

9 comentarii:

Lavinica spunea...

Nu pot decat sa rad (desi e de plans)...asa cum ai spus si tu cand ti-am trimis link-ul cu acel minunat blog.post despre jurnaliste. Radem ca n-avem ce face sau ne mai racorim putin pe bloguri...Imi si imaginez scena descrisa de tine si expresia fetei tale :D ...Eu in locul tau, sincera sa fiu, nu m-as fi putut abtine, si le spuneam domnisoarelor ca nu suntem obligati sa le ascultam toti aberatiile si sa dea volumul mai mic :)

Anonim spunea...

asa era si inainte sa ajunga la dansez tot scarboasa si nesuferita si plina de ea si doamne multumesc frumos ca cel mult eram langa ea atunci cand imparteam o camaruta 50 de ete care danseaza.........si in liceu de cand se intorsese toata lumea era bleah...semnat maimutica cu cercei

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Mi-era dor de aciditatea ta. Fiind inconjurati de astfel de specimene, nu-mi vine decat sa rad, desi nu ar trebui. Ce sa faci, unii nu se multumesc doar cu 15 secunde de celebritate, vor mai multe? (sic!)

livia spunea...

:)) in sfarit, monico:)

Alexandra Dinca spunea...

Gata :))
Si-a revenit Monica

Monyk spunea...

si tu ai remarcat asta?
Da, mi-am revenit!

ma postezi? spunea...

"De la Gelu stiam ca e si desteapta, habar n-am, nu parea."
TU pari intr-adevar cu toate clasele gimanaziale terminate ;)
Ia fii atenta aici:
1. "bruneta, a terminat la Moisil de VRE-UN an sau doi..."
2. "A si explicat, DEALTFEL..."
3. "Dar am sa pun doua linkuri A unor articole scrise.."
4. "nu a atins nici o coarda in nimeni care te-a ascultat"
Acestea sunt greseli pe care le-am depistat numai aruncand o privire peste articolul tau infect gramatical.
Ce sa iti zic?
E trist cum oamenii de teapa ta, reusesc totusi sa rupa franturi dintr-o conversatie si sa incerce sa faca rating pe blog crezand ca daca baga un titlu vip .. gata frate, s-a scos.
Prietenele te sustin pentru ca cine se aseamana se aduna pe blog la commenturi si gata articolul.
Dar ai tu oare dreptate?
De unde stii ca Mirela nu lucreaza la Pro? Doar pentru ca nu apare pe sticla? Sau poate are alt job. Nu am cum sa verific treaba asta, dar oricum mi se pare jenant articolul.. de fapt, la ce texte scrii, cu asta ai dat lovitura.
Aprobi commentul?? De ce cred ca nu? Te cunosc deja prea bine?

Monyk spunea...

normal ca il public
da, am greseli pe blog si daca vrei mai cauta ca ai sa mai gasesti mai mult de 100. Nu ca as fi inculta, desi nici de asta nu mi-ar fi rusine. Ci pentru ca mereu scriu repede si dintr-o bucata, nu ma citesc si nu ma corectez, mi se pare mult mai sincer asa si chiar nu-mi pasa cat de inculta sau cu cate clase terminate cred oamenii ca sunt, nu despre asta este vorba in blogul meu.
Si app, vreun se scrie de curand legat, lasa-ma pe mine sa raman invechita ca ma simt bine.
Iar DEALTFEL este un cuvant. il gasesti in DEX.
dezacordul de la numarul 3 mi-l asum.
iar la 4 banuiesc ca iti dai seama si tu ca e un i mancat in graba. ai sa mai gasesti multe alte litere lipsa in postarile mele.
Nu, nu-mi fac raiting pe blog, pentru simplu fapt ca se numeste Trafic, raitingul e la TV si se calculeaza altfel, nu are legatura cu numarul de vizitatori.
titlu vip? Pe bune? Stii ce inseamna aia vip? Si chiar te crezi unul?
Hai mai, sa fim seriosi. Am pariat ca esti genul care te cauti pe google, nu am gresit si atat (da, sustii ca nu esti ea, poate ai si dreptate, desi ma indoiesc, puteai sa te semnezi, anonimatul nu te ajuta).
Urmatorul articol o sa am grija sa se cheme Andreea Marin, ea sigur e putin mai VIP (care apropo, se scrie cu majuscule pentru ca e prescurtarea de la ceva, te las pe tine sa cauti).
Nu-mi pasa sincer cine unde lucreaza si nici nu am vreo parere buna despre oamenii din PRO (si aici da-mi voie sa-ti zic ca totusi cunosc muult mai multa lume din presa si stiu ce vorbesc).
In rest... succes sau succesuri!

Anonim spunea...

pariam deja cu mine ca iti va raspunde.Ofticata, sub ascunzatoarea anonimatului, dar dandu-se de gol prin atitudine.Cautand nod in papura si macar greseli de ortografie, daca altceva mai inteligent nu iti poate replica. I-a luat oricum prea mult, ma asteptam sa fie mai rapida!imi place ca se considera o vedeta...poate chiar e vip dar asa cum a scris ea, cu litera mica!De vedete de carton ne-am cam saturat!si daca tot vorbeste de dezacorduri:,, E trist cum oamenii de teapa ta...gata frate, s-a scos" e un mare dezacord! "oamenii s-au scos" papusa vip!
apar anonim ca nu am blog, dar ma semnez: Laura!