23 feb. 2009

Prima zi din restul vietii mele

Deci...
m-am lasat de fumat. Nu cu de alea ca as vrea sa ma las, eu chiar am sa reusesc. Astept orice tip de amenintari de la voi (de genul celor primite deja, daca te mai vad fumand te tund cheala sau alergi dezbracata prin Piata Mare, vin cu fluierul la birou si-ti cant in cap si tot asa) si orice fel de sfaturi si recompense.
M-am hotarat brusc aseara, mi-am lasat inca doua ore de savurare si la apoi am zis gata. Daca reusesc asta inseamna ca inca mai pot sa imi controlez instinctele si inca mai sunt un om puternic.
In plus... de azi ma apuc din nou de gimnastica si la primii bani in plus imi fac din nou abonament la sala. Tre sa scot tutunul acumulat in mine. pana atunci, imi promit sa ma trezesc mai de dimineata cu jumatate de ora si sa folosesc din nou stepperul ala pe care deja se aduna praful.
Si am sa am mai multa grija de mine, sunt cea mai importanta.
Am sa dansez mai des si mai mult. Am sa ies mai mult in club. Am sa cunosc cat mai multi oameni noi, nu ma mai ascund si n-o sa imi mai zic ca sunt suficienti cei pe care ii am, desi am sa ii iubesc la fel de mult. Am sa ma rimelez mai des si am sa imi termin fusta hand made pe care o sa o si port.
Am sa fac mai multe chestii creative, am sa ies mai des in parc, am sa invat sa patinez chiar daca weekendul asta soarta a fost impotriva acestui demers (macar m-am dat cu sacu).
N-am sa mai depind atat de Internet si calculator, am sa incerc sa imi vad mai des prietenii si sa vorbesc cu ei la telefon, sa ma razbun mai mult pe tastatura.
Am sa ascult muzica mai vesela chiar daca are versuri cretine sau daca e genul care nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o sa il ascult.
Am sa accept sa incep sa ies iar cu Vlad.
N-am sa mai incurajez caii verzi de pe pereti - nici ai mei nici ai altora (Iarta-ma Mitz drag).
Am sa imi inchei aici tot ce ma mai tine. In cel mai scurt timp. Si am sa plec.

5 comentarii:

Anonim spunea...

fara amenintari :)
dc reusesti, felicitari

Simona Ionescu spunea...

Pe scurt..vba cantecului "I'll go crazy if i don't go crazy tonight!"

Deci good luck!. io m-as baga in viatza ta la parc, dansat, deci cluburi...

Si nu vrei sa inlocuiesti gimnastica cu innotul??? m-as baga si al asta!

Sa ciocnim pentru the new and improved Monica!:D

A Not So Spotless Mind spunea...

He, he, ma bucur pentru tine:). Iti urez mult succes, sa reusesti reusesti ce ti-ai propus! Te sustinem!>:D<

O femeie spunea...

noi te sustinem moral, fara amenintsari. La parc - te invitam si noi, te mai invitam si la o plimbare prin cimitir pana la noi

Apropos, ce stepper ai? :D

P.S. pt necunosccatori, nu stam in cimitir. Dupa el :)))))

Anonim spunea...

sal, felicitari shi eu m-am lasat de fumat de pe 5 ianuarie 2009!