14 feb. 2009

Do you wanna be my Valentine?


As fi vrut sa spun ca
"Today is a holiday invented by greeting card companies to make people feel like crap". Asta imi propusesem sa gandesc azi, deoarece sunt oarecum impotriva acestei sarbatori inventate.
Nu sunt nici macar fan Dragobete, pentru ca am auzit abia de curand de el si mi se pare o incercare proasta de patriotism ca o replica la 14 februarie.
Nu o sa sustin nici una din aceste doua idei, desi sunt tentata.
Daca avem nevoie de o zi speciala pentru a ne reaminti sau pentru a sarbatori un sentiment atat de frumos precum iubirea, atunci sa fie! Sa fie Valentine's, sa fie Dragobete si sa se mai inventeze inca 100 de astfel de sarbatori.
Ideal ar fi intr-adevar, sa nu ai nevoie de o zi trecuta in calendar. Dar eu am sa urez tuturor astazi multa iubire. Celor ce iubesc, celor ce sunt iubiti, celor ce au iubit sau au fost iubiti, au suferit sau s-au bucurat datorita acestui sentiment.
Si ca sa fiu oarecum si eu patrioata am sa pun aici, una din cele mai frumoase melodii de dragoste romanesti - ca mesaj de dragoste cea mai reusita parerea mea.
Deci... Happy Valentine's day, Dragopete sau ce o fi... si traiti pana la maxim, daca regretati apoi, macar sa aveti ce!

PS: e singura varianta a acestei melodii care am gasit-o pe YouTube, deci suportati imaginea statica. Care ... culmea ... e o poza din Sibiu. Am observat asta mai tarziu. Dar toate drumurile duc la Roma, stiam asta deja.

3 comentarii:

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Frumos, ce pot sa zic despre acest sentiment. Stii si tu deja ce parere am in privinta iubirii. Pentru mine, e drogul meu preferat alaturi de muzica, poezie etc. Despre poza din clip, iti marturisesc ca m-a bufnit rasul, nu de alta, dar stiu ca este frumoasa acea "dumbrava" si plina cu lucruri interesante. Iar melodia...as asculta-o mereu.

Dale spunea...

Mda...ma gandeam si eu sa scriu un post despre valentine's day... Sunt multe de spus. Insa blogul pe care postez are o poveste... si anume:
Eu si prietena mea cea mai buna eram poreclite in liceu Chip si Dale.Ma rog, pe scurt a aparut acest blog pe care postam amandoua, sub aceste nickname-uri. am vrut sa fie ceva al nostru. Insa dintr-o neatentie, a aflat prietenul meu de el. Si astfel ca nu pot posta chiar orice mi-as dori (chiar daca stiu ca nu are rabdare sa citeasca..). Anyway...a fost primul Valentine's day in care am avut prieten. Asa s-a nimerit..poveste lunga si extrem de interesanta..mi-as dori sa o pot posta undeva.. Oricum, a fost o experienta placuta pana la urma si va doresc tuturor sa ajungeti sa iubiti asa cum o fac eu. E cel mai frumos sentiment!

Anonim spunea...

ASA NU:"sa traiti pana la maxim, daca regretati apoi, macar sa aveti ce!"
ASA DA: sa traim pana la maxim, daca regretam apoi, macar sa avem ce!:-)