15 apr. 2008

What are u doing in my dreams? go away!!!

Azi am avut statusul "Sunt o idioata". Nu pentru ca as avea o parere proasta despre mine. Nu, nu... ma iubesc destul de mult.
Doar ca ma enerveaza ca nu stiu ce vreau si nu ma cunosc suficient. Totul a inceput de la un vis si de la faptul ca stiu despre vise ca sunt o oglindire a subconstientului. Si asta inseamna dupa logica mea ca de fapt ceea ce s-a intamplat in vis e ceva ce imi doresc sau de care ma tem. cacat!
Nu pot sa descriu si visul din cauza personajelor ce faceau obiectul visului.
Oricum, sunt o idioata! Nu stiu ce vreau si ma astept de la altii sa faca lucruri sau gesturi. Pai cum pana mea sa faca? Daca eu sunt o nehotarata, daca mintea mea umbla unde nu trebuie si daca nu pot sa ma conduc dupa ratiune, ci, ca un animal, dupa instincte? Adevarat, toti suntem animale. Dar... avem gandire frate! De ce nu o si folosim? Am 1000 de draci pe mine. Cred ca mi s-a mai intamplat asta. Gandesc cu picioarele. Barbatii macar gandesc cu ce au intre picioare si e mai amuzant asa ca maca au o explicatie.

1 comentarii:

Simona Ionescu spunea...

Honey vba cantecului "i think u need an attitude adjustment!"
Ar fi tare frumos daca te-ai ghida intr-adevar dupa ce visezi.. Gandeste-te ca daca ti-ai aminti in fiecare dimineatza ce ai visat cu o seara inainte, bune rele.. ai sti ce sa-ti doresti.. ai sti de c anume sa t feresti.. dar nu e asa.. te-ai gandit tu oare ca visele pot fi niste reziduuri ale constientului sau inconstientului? pur si simplu trebuie sa arunci si tu surplusul undeva..
Cat despre gandirea rationala cred k numai evreilor li se poate intampla.. chiar daca nu sunt neaparat antisemita.. E tare frumos ca in societatea asta sa poti gandi cu sufletzelul...ca oricat de "superioare" ar fi fiintele din noi tot niste animalutze suntem.. Bottom line este: nu poti renuntza sa simti.. oricat de grave sunt lucrurile pe care le simti.. deci nu incerca... Uite ce patesti cand incerci si cand iti doresti sa fii altcineva!