24 apr. 2008

cu drag, din drag, celor dragi

Nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin...
M-am simtit atat de bine cu oamenii astia incat acu ca am ajuns acasa mi-am dat seama ca am uitat sa bag stirile pe site :)). Ma va omora maine seful de la Mfun, dar asta e. Pur si simplu am uitat de ele. Si nici nu m-am gandit ca vom intarzia atat.
Deci... Au venit cei de la Crispus. Au avut spectacol la Bragadiru , spectacol f misto, public de kkt. fitze. Apoi, fuga spre studio la Antena 1, intrat in direct la Euforia. Ras in spatele scenei. Apoi bere.
Asta a fost rezumatul. Despre ei... oo... as putea sa zic multe. Cand am ajuns acasa, primit mesaj: "Sunt geniali. Absolut toti. Somn. Pupici." Raspunsul meu: "Eu ii iubesc. ii iau acasa". Am primit un zambet raspuns. Nici nu stiu cu cine sa incep si cu cine sa termin. Intr-adevar aparentele inseala. Si imi pare rau pentru primele impresii. Imi pare rau pentru ca am pierdut ceva timp, adica puteam sa-i cunoastem de mai mult timp. Sunt oameni cu sufletul deschis, amuzanti, care stiu ce vor si ce pot, modesti pentru ca stiu ca oricum prin ce fac obtin totul. Poti glumi, poti vorbi lucruri serioase, poti face misto si le vezi sufletul in priviri. Un lucru care l-am vazut la Lore, atunci cand am vazut-o prima prima data jucandu-se cu focul. Si acum ca am zis deja de Lore, imi vine sa-i iau pe toti la rand sa zic de ce imi place fiecare sau ce imi place la fiecare. Pe Iulia acum am cunoscut-o mai bine, chiar isi face cercei din boabe de cafea si este f draguta. Pe Florin l-am iubit noi asa de cand l-am vazut dansand in Backstage, Marcel e f energic, lipicios si sincer in gesturi (vezi sariturile de balerina pe la Palatul Bragadiru =)). Possa e funny, si asa cum i sa si zis, ca un ursulet care iti vine sa il smotocesti, Tiganu e foarte tare, ba nu foarte foarte tare si nu zic asta ca sa ma pun bine cu el sa ma ierte (prietenii stiu de ce). Iar Rares... deja nu stiu ce sa mai zic ca am tot zis lucruri frumoase. El simte, nu trebuie sa le zic pe toate. A lipsit Dini, dar am sa zic si de el cat e de misto, sa nu se supere. Si daca il mai tachinez eu e pentru ca ma amuza f tare.
Mi-a plcut un lucru spus in seara asta de ei, si anume ca familia Crispus se mareste si ca ne-au primit in ea. A insemnat mult asta.
Cum am mai zis, o sa ma fac eu mare si bogata, am sa am o casa mare in Sibiu si o sa ii iau pe toti acasa. Ca unor copii care vrei sa le dai tot. Il inteleg pe rares.
Cel mai urat moment cand vin astia e acela ca trebuie sa plece. Si in seara asta la fel. Ma enerveaza gandul ca ii asteapta o masina, un tren sau un avion si ca vine momentul in care... bai... papa, ne mai vedem, hai sa ne pupam, drum bun, etc, etc.
Pana una alta, multumesc voua pentru cum sunteti si sper sa mai fie in lumea asta mare oameni ca voi. Si chiar daca n-ar fi, voi ne sunteti suficienti. Am vorbit acum si in numele cristinicai, cristinei si a lui mircea. Si sunt sigura ca in numele multor oameni care au mai avut norocul sa va cunoasca asa cum va stim noi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

modesti?! astia, ma?? geniali, da! insa modesti... :)))

Anonim spunea...

hai ca si voi ne sunteti dragi... prea multe complimente pe juma de pagina...:P
pe curand! pusi