14 apr. 2008

cantec despre sine insusi

Am zis ca n-o sa fac prea multa reclama la Club A ca is cu dusmanii (desi imi place acolo). Dar ce sa fac daca au evenimente misto? Nu ma pot abtine.

Deci... maine, in club A, ora 16.00 - Portret FLORIAN PITTIS - cantec despre sine insusi. Documente video, foto, amintiri. Discutii cu muzicieni, teleasti, radiofonisti, oameni care l-au cunoscut si l-au iubit. Intrare libera.
Eu am sa ma duc in amintirea celui ce a fost exemplul adolescentei mele. Si despre care nu stiu atat de multe pe cat ar trebui, acum daca stau sa ma gandesc mai bine. Imi aduc aminte perfect si acum de momentul in care am aflat ca a murit Pittis. Eram in delta, la o pensiune, dupa doua zile de piscina si pescuit. A fost foarte trist, nu mai povestesc cum am inceput sa plang de fata cu o gramada de necunoscuti care nu intelegeau ce are nebuna aia de boceste ca proasta in fata televizorului. Eh... Pittis si a lui generatie in blugi!

Livia ma bate la cap sa va mai zic de un eveniment, asa ca miercuri, ora 18.00, tot in Club A, Electric Guitar Show. Componenta: Cezar Popescu, Dan Ionescu, Cosmin Lupu, Claudiu Ursache si Octavian Boureanu. Daca Livia il recomanda, tin sa cred ca va fi un eveniment misto.

Revin cu povesti dupa evenimentul de maine.

1 comentarii:

Simona Ionescu spunea...

Cunoastem enenimentu'... oameni misto Cezar si Octavut! Sper sa iasa show!