9 iul. 2009

mareeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Dupa ce am zbierat eu cat am zbierat ca vreau ca sa ma duceti, ca eu vreau, ca eu am doi ani si plang in perna ca ametita, ca marea ma cheama la ea, ca mi-e dor de Sulina (asta e deja alta poveste), ca vreau sa ne pierdem amandoi intr-o cabana la munte (acu nu ma intrebati care amandoi ca viata mea este complicata si are multe aspecte) cuiva i s-a facut mila de mine.
Si uite asa ma imbarc eu maine cu Sim a mea si cu Bo al ei (care incet incet incepe sa faca parte si din viata mea, chiar daca nu si-a propus el asta :P ) si plecam spre .... mareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Da, acolo unde vin valurile si unde o sa ma balacesc ca o ratusca si o sa ma bucur dand din aripioare si unde o sa stau cu codita in sus.
Si pentru ca de 1 mai am ratat o invitatie frumoasa cu corturi si cu foc de tabara la Corbu, Sim a mea a zis ca acolo ma duce sa stau cu burta, fundu, ochii si tot ce mi-as mai dori eu... la soare!!!!!!!
Abia astept, mi-e dor de nisip, ultimul inghitit a fost pe plaja la Barcelona, unde na... a fost mai mult decat frumos.
Dar maine ma duc sa vad marea. As fi fost tentata sa scriu sa-mi vad marea. Dar ma bate Sim, ca e a ei!
Ms, ms, ms. Ti-am mai zis ca te iubesc? Da, de multe ori, stiu asta. Dar mai repet.

1 comentarii:

Simona Ionescu spunea...

Si io te iubeeesc! Si nu-ti vinzi nimci, da?:) Mergem la mare si atat.. Bine.. E marea noastra... A Mea, a Ta, a Mariei Mele.
pupsss