7 nov. 2008

Oameni pentru care merita sa mori, merita sa traiesti

Deci... sunt anumiti oameni langa care te simti in siguranta.
Cand te tin in brate, sau te iau de mana, cand iti zambesc sau cand te injura sau se uita urat. Nu prea conteaza cand. Important e sentimentul ala.
In ultima saptamana l-am trait vizavi de cateva persoane din viata mea si a fost foarte bine. Si stiu ca saptamana nu s-a incheiat si ca il voi simti cel putin inca fata de macar o persoana.
E atat de bine. Stii ca totul va fi bine indiferent ce se intampla in jur, ca nimeni nu-ti poate face nimic rau atata timp cat persoana de langa tine e aici si nu pleaca. E suficienta o strangere de mana. Sau o imbratisare scurta. Sau o privire. Si lumea e brusc mai buna. Mai sincera. Mai sigura. Totul va fi bine, serios. Trebuie doar sa simti caldura. Sa dai voie sa ti se ofere caldura si sa vrei sa o simti cand ea ti se ofera.
Sunt oameni alaturi de care lumea e mai buna. Si langa care nimic nu e greu, totul va fi bine. Eu cunosc astfel de oameni. Si mi-e asa de drag de ei incat imi vine sa sar in sus de fiecare data cand imi zambesc.
Si in seara asta voi fi in Tulcea. Tulcea mea. Si acolo e cel putin un om (ba nu, mint, mai multi) care ma asteapta si care ma va strange de mana si totul va fi bine.
Si asta ma face sa ma gandesc la alte momente frumoase. Si sa cant: lalalalalalala life is wonderful, alalalalalala life is possible...

2 comentarii:

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Habar n-au unii cat de norocosi pot fi ca au alaturi oameni pe care se pot baza oricand, oameni care considera ca prietenia nu se rezuma doar la momente frumoase cu zambetul pe buze, ci la sprijinul oferit in clipe in care te simti pierdut sau ai nevoie de un sfat. Ori de o "raza de soare" atunci cand afara ploua cu galeata. Am intalnit astfel de oameni pe care i-am pus intr-un sertaras special al propriului suflet. Unul dintre ei esti tu.

Anonim spunea...

mai bine traiesc pt cineva decat sa mor pt cineva...prea superficiala? who cares?!:)