13 nov. 2008

nebuna, nebuna de tot!!!

Am avut o seara (noapte, in fine) foarte foarte misto. A venit Dan de la Cluj. S-au reintalnit Alex cu Dan (dupa 7 ani, adevarat). parca nici macar nu au trecut anii astia, erau ca doua floricele. Asta ne-a distrat foarte tare pe mine si pe Iela.
N-am mai ras atat de foarte mult timp. Vreo ora intreaga nici macar nu ne-am oprit din ras in Tico al Iuliei care a fost asa de draguta incat ni l-a imprumutat sa plecam la 12 noaptea la mare sa o vedem pe Monica. N-am ajuns decat pana la inceputul autostrazii, adevarat, ca apoi ne-am razgandit. Dupa jumatate de ora in care am stat langa o pompa in benzinarie. care cica era si inchisa.
Am baut bere. Am ras iar. Ne-am amintit de tot felul de chestii dubioase. Am ajuns si in Piranhia. Dan ne-a facut cu cunostintele muzicale, stie si melodiile de la Andre pe de rost, asta e, am pierdut!
Am inebunit-o pe Monica cu telefoanele si mesajele. Sper ca s-a bucurat.
I-am facut pe fraierii din trafic cu Tico. Pentru ca e super Tico. Nimeni nu mai era ca noi, chiar daca n-am ajuns la Constanta, data viitoare ajungem noi. Poate cu o masina adevarata, ca sa avem timp.
De mult nu m-am simtit atat de bine si de natural. Am mai zis, de prea multe ori deja, ca familia Pompilicescu rules!
A!!! si mi-am luat Haribo si Heidi cu alune de padure! Ole!!!
A! si vreau suvite blonde, m-am hotarat!

2 comentarii:

Anonim spunea...

nebuna sa fie sa nu se bucure :)) dar eu sunt sigura ca s-a bucurat "rau" de tot!!!!

Anonim spunea...

aham... am inteles... desi Tico(elefantelul meu) a "facut toti fraierii din Bucuresti", nu este o masina adevarata... cred ca va trebui sa ai o discutie cu el pe aceasta tema... nu stiu daca te va ierta :P... si apropo de "facutul" fraierilor prin Bucuresti... cu ce viteza am zis eu sa mergeti? :)