28 nov. 2008

Ma mut in Alaska

Asa m-a apucat o stare de ploaie... de aia trista rau. De n-as vrea sa vad mai pe nimeni (nu zic NIMENI ca sunt oameni pe care ii iubesc si m-ar certa foarte tare).
Vine weekendul si asa n-as vrea sa vina... macar in timpul saptamanii ma iau cu munca, si lucrurile par mai usoare. mai face Mihai o gluma in birou, mai radem putin, il mai ia pe Cristi la un vals, mai zice Mimi o tampenie de-a ei... e frumos.
Dar in weekend, mai ales acu cand toti pleaca, ca de.. e 1 decembrie (kkm-as eu in el 1 decembrie) e naspa. Tre sa raman eu cu mine, sa fiu realista, sa-mi dau 3 palme si sa ma trezesc. Ma pun fata in fata. Adica imi cumpar oglinda.
In fine, una peste alta: vreau o viata NORMALAAAaaa!!!! pe bune, cer atat de mult? As vrea sa scap de chestia asta cu mama ranitilor, desi stiu ca e imposibila, o am in sange,traiesc din asta...
Nu cred in vise. Sau daca incep sa cred in ele imi dau peste mana, imi zic ca nu sunt de mine. De prea multe ori mi-am luat-o in freza. Merit si eu mai mult.
Sau poate nu... cine stie. Totul se intampla dintr-o cauza si in mod necesar (cum mi-ar zice acum Dan).
O sa ma duc in Alaska. Sa ma apuc de crosetat. Asta ar fi mai simplu, nu?

6 comentarii:

O femeie spunea...

sau vii la noi, si croshetezi ceva cu fiica mea. Te ajuta ea la ghemuri :D

Anonim spunea...

in alaska e fff frig!!! you know me, eu nu vin sa te vizitez :)

Anonim spunea...

"nu zic NIMENI ca sunt oameni care ii iubesc si m-ar certa foarte tare)." >> sunt oameni CARE ii iubesc, monica?? tu si vanghelionul?

Monyk spunea...

stai micutz calma. nu esti singura care nu vine sa ma viziteze.

Simona Ionescu spunea...

Da da.. esti ghemotocita la cap... Re[peett: un prieten..sa-i spunem CAH mi-a zis odata: decat sa te bati cu motanu, mai bine inveti sa traiesti cu el! Asa zic si io..din nou.. decat sa te bati cu mama ranitilor nu mai bine pui mana s-o iubesti? In Alaska e friggg raauuu deci crostetaul e doar o parte din pozna... ca sunt multe de facut.. deci pune mana..acopera-ti oglinzile si pune prosoapele pe clantza! Nu-ti dori o viatza normala... sau ai grija ce-ti doresti! si pune mana si pupa-te ca viatza ta e colorata..e asa cum e:) laav iuu!!

Monyk spunea...

gata, am corectat. si tariceanu, nu doar vanghelie!!!