14 iul. 2008

Lene...

Vara vine la pachet cu lenea. Asa, pur si simplu. N-am chef de nimic, mi-e lene si sa stau la birou, mi-e lene acasa ca e o caldura insuportabila, mi-e lene sa ma deplasez pana in bucatarie sa fumez o tigara, unde mai pui ca trebuie sa o si aprind.
Ma tot gandesc la concediu, oricand ar incepe el... Ma umple si mai rau de lene absenta colegilor de la munca, fiecare birou e gol, poate mai vezi pe ici pe colo... tot plini de lene.
Poate weekendul asta plec la mare... sau la Tulcea... oriunde. Unde bate putin vantul. Mai mult ca in Bucuresti. Si poate in 2 saptamani, 3 maxim, plec spre Dorohoi. Sa imi adun energia pentru inca un an. Sa stau degeaba in iarba. Sa joc carti cu George si Cipri si sa nu fac nimic. Sa nu stau in fata calculatorului, sa nu primesc mailuri si sa nu ma bazaie nimeni la cap.
Tot vorbeam cu Cris de nerabdarea plecarii la Sibiu. Abia astept sa o vad in forma maxima. I-am promis ca la prima iesire dupa accident ma imbat cu ea. Deci va trebui sa ma sacrific :)).
Vroiam sa scriu azi ceva inteligent, dar n-am chef acum. Ma gandesc de ieri la asta. Dar pur si simplu... mi-e lene. Atat

1 comentarii:

cristina spunea...

promit sa fiu in forta maxima si un rent la iarba verde :D