1 iul. 2008

Diferente

Noi, femeile, gandim prea mult. Interpretam prea mult, analizam fiecare gest si fiecare fapta a celor din jur. Mi-a zis la un moment dat un prieten ca gandesc prea mult. A sunat foarte hilar si mi-am batut joc. Cum poate sa-ti zica cineva ca gandesti prea mult? Acum imi dau seama cata dreptate avea.
La barbati e mai simplu. Iau lucrurile asa cum sunt, sau asa cum le vad ei. Nu se gandesc ca poate cei din jur le interpreteaza altfel, ca lucrurile pot fi si altfel decat la prima vedere. Barbatii clar sunt mai despteti la acest capitol.
Sigur ca ei nu stau de vorba cu prietenii asa cum fac fetele si povestesc tot felul de amanunte de genul: s-a uitat in jos, apoi mi-a zis nu stiu ce, apoi s-a uitat la dreapta, apoi a lovit cu mana in masa, apoi in stanga sau mai stiu eu ce prostii remarcam noi.
Ei nu remarca daca se intalnesc de doua ori cu o femeie si ea e imbracata la fel. Dar noi stim si daca avea aceeasi pereche de sosete si de ce nu avea alta.
E chestia aia care o zicem noi: da ce o sa zica el daca apar iar langa, sau daca ma imbrac nu stiu cum, sau daca il sun eu, sau, sau, sau... Va zic eu dragele mele: nu va zice nimic! Pentru ca pur si simplu nu isi va da seama!

3 comentarii:

Bravd spunea...

Ai grait cel mai adevarat adevar. Din pacate e in sangele nostru si oricat de adevarat este acest adevar adevarat, nu vom scapa niciodata de gandit prea mult.

cristina spunea...

Din pacate, cat am stat acasa m-am imbolnavit si eu de aceasta boala grea...sper sa ma vindec repede, sunt pe calea cea buna.
Am o sugestie fetelor: de azi eu zic sa renuntam la a analiza orice gest, vorba...sa renuntam la a mai analiza gesturile barbatilor.....poate vom fi mai fericite :D

Anonim spunea...

niciodata nu mi-au placut oamenii care interpreateaza tot...cred k te face neincrezator.sau am eu prea multa incredere si iau totul de bun?! din punctul asta de vedere sunt mai "barbat" :))sa-mi pun niste semne de intrebare?