25 iul. 2008

Concediu

Nu am prea scris. Pentru ca sunt in concediu si vreau sa ocolesc cat mai mult posibil calculatorul.
Nu este o perioada minunata din viata mea, desi sunt fericita ca sunt in concediu si ca sunt la Sibiu, desi aseara am facut o prostie. Una cu alcool si aburi. Incerc sa ma ascund sau sa ma fac mica mica si sa dispar, dar cum asta nu se poate o sa incerc sa ies cu capul sus si sa conving lumea ca nu sunt eu aia.
Sibiul este minunat. Si oricat de des as veni aici tot nu cred ca as putea sa ma plictisesc de strazile astea, de atmosfera, de oameni, de cladiri. As sta numai cu capul in nori. Astazi eram intr-un magazin cu cercei colorati si o fufa prostuta la coada se intalneste cu alt: Te-ai intors draga de la Bucuresti? A... da, am venit, dar plec din nou. Cum a fost? Foarte misto. nici nu se compara, aici nu ai ce sa faci, acolo e altceva. Cand am ajuns ieri inapoi imi venea sa inebunesc, aici e chiar plictiseala.
Poftim??? Imi venea sa o iau pe aia de par in magazin. Cum sa traiesti in Sibiu si sa vrei la Bucuresti ca aici te plictisesti? Aici e atat de misto, mereu se intampla ceva, sunt o mie de festivaluri si evenimente in fiecare luna, e plin de turisti, iar ea vrea la Bucuresti... Unde ce se poate intampla? Nu zic ca in capitala nu se intampla lucruri, ar fi o tampenie... Dar in Sibiu se intampla ceva numit cultura si mentalitate.
Of... imi venea sa ii propun sa facem schimb de vieti, doar ca eu vreau sa-mi pastrez creierul. Nu ala de aseara, ca ala nu e al meu.
Ma simt prost si imi vine sa ma ascund. Si trebuie sa cer niste scuze ce nu-si gasesc formularea.

3 comentarii:

Bravd spunea...

Pai cum asa? Tu nu stii ca in capitala ai cele mai minunate locuri pe numele lor de bastina mall si club? pai cum sa traiesti fara asa ceva? sa nu ai tu de unde sa-ti iei geanta de fitze? si apoi numai in bucuresti exista bamboo, kristal, bla bla. Doar trebuie sa dam din cap pe minimal ca asa e la moda...ca doar nu vrei sa te apuci sa te zbengui pe dj-iala in Piata mare din Sibiu. ehhh...romanu' tot roman...
asta e monica las sa mearga ei la bucuresti sa ne mutam noi prin tara sa fie prosti si fitze in capitala si oameni pretiosi in orasele frumoase :P

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

carmen.elena007Parazitii spuneau intr-unul din hit-urile lor muzicale ca ar amaneta tara daca ar fi pentru o singura zi la conducerea ei. Eu as amaneta capitala cu tot cu fiintele pretioase din ea, cu balerinii lor sclipiciosi, cu tipii cu gelul la purtator, cu manelistii in mertzane cu basi fara numar...fara numar (sic!), cu tot cu dezordinea, cu praf, cu gropi si cu ambuteiaje...si lista ar putea continua la nesfarsit. Culmea ironiei: locuiesc in capitala de o viata si inca nu m-am contaminat. Asa ca le multumesc parintilor pentru genele transmise.
Si ca sa-ti raspund la mesaj: nu m-am puturosit...doar i-am dat drumul calculatorului meu in "concediu" in timpul renovarii.
Salut!Bine te-am regasit!
Pupici.

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Parazitii spuneau intr-unul din hit-urile lor muzicale ca ar amaneta tara daca ar fi pentru o singura zi la conducerea ei. Eu as amaneta capitala cu tot cu fiintele pretioase din ea, cu balerinii lor sclipiciosi, cu tipii cu gelul la purtator, cu manelistii in mertzane cu basi fara numar...fara numar (sic!), cu tot cu dezordinea, cu praf, cu gropi si cu ambuteiaje...si lista ar putea continua la nesfarsit. Culmea ironiei: locuiesc in capitala de o viata si inca nu m-am contaminat. Asa ca le multumesc parintilor pentru genele transmise.
Si ca sa-ti raspund la mesaj: nu m-am puturosit...doar i-am dat drumul calculatorului meu in "concediu" in timpul renovarii.
Salut!Bine te-am regasit!
Pupici.