26 mai 2008

Haos

Taiesc intr-un haos total. Acasa ma impiedic de masa, fotoliu, pat, cutii cu carti, genti de haine. La munca deja m-am intins pe 3 birouri: al meu la care n-am mai stat de cateva zile, al cristinei unde m-am mutat cu lucruri legate de freestyle si unu&unu si al lui florin care nu prea e pe la munca si nu mai am unde sa-mi pun cartile, mapele si toate tampeniile care nu le-am mai carat acasa de teama ca tre sa le mut si pe astea.
Nu mai stiu ce am de facut, unde tre sa ma duc, telefonu' suna incontinuu, toti vor sa vin la conferinte, evenimente si vizionari pe care mi-e rusine sa le refuz. La unele ajung, la altele ba. Nu stiu cum am sa reusesc in 3-4 zile sa le fac pe toate, deja am obosit, vreau sa stau si sa nu fac nimic.
Astept cu mare nerabdare TIFFul, iubesc Clujul, si va fi pauza binemeritata la care visez. O sa fiu singura cu gandurile mele intr-un oras minunat cu oameni la fel de minunati, deja mi-am programat sa ma vad cu dan (s fumam o tigara si sa ne amintim de ce mici si prosti eram cand ne-am cunoscut, el sa injure tara si orasul unde locuieste, eu sa-l conving ca totusi traieste intr-un loc frumos), cu Tibi sa povestim de ale noastre si sa visam (eventual sa bem si vinul ala despre care am tot vorbit) si cu Ioana care are lucruri noi de povestit. Ultima zi va fi pentru Flori si Adi. In rest, am gandurile mele care tre sa se aseze si ele o data pentru totdeauna.
Mai e putin si sper sa ies intreaga din perioada asta. Apoi... numai de bine. Vine si plecarea la Sibiu... si multe, multe filme :P

2 comentarii:

Alexandra Dinca spunea...

te ajut eu cu conferinte si vizionari! trebuie doar sa imi zici! :)

Anonim spunea...

la conferinte si vizionari nu am cum sa t ajut, eu ma ofer sa particip la partea cu depanatul amintirilor d cand eram mici si prosti :) fara tigara!!!!!pup.