8 mai 2008

E timpul sa incerci cu o femeie!


Ma uitam de dimineata la "'Neata cu Razvan si Dani", o emisiune care trebuie sa recunosc ca imi place destul de mult. Si aud o chestie care m-a facut sa rad mult...
In Bacau, o doamna ce doreste a deveni primar are urmatorul slogan: "E timpul sa incerci cu o femeie!" Eh! Asta e chiar tare! Pe bune! oameni buni din Bacau, va rog frumos! Chiar toti incercati numai barbati? Adica toti barbatii din bacau sunt gay? Nu am nimic cu personal cu persoanele cu alte inclinatii sexuale dar un oras intreg...???? cam nasol. si daca toti barbatii incearca cu barbati si toate femeile tot cu barbati... de unde? oare se duc prin imprejurimi?
In fine... radem glumim, ne simtem bine dar pe mine deja ma oboseste campania asta electorala! Altfel nu simteam nevoia sa scriu despre.
In alta ordine de idei, Vivel a mea si-a facut blog. Nu stiu adresa inca, dar o sa o pun de indata ce o voi retine, ca o sa am de ce ma rade ceea ce va recomand si voua! Asta nu se mai face bine nici cu medicamente straine.

2 comentarii:

monica spunea...

campania e pt a promova o femeie, dar cred k sloganul e ales de un barbat :))

Anki V. spunea...

tare mi e ca ai dreptate monule! mi ai luminat dimineata innorata... "super tare frate!" rad cu lacrimi si parca dau in plans, ca femeile au inca un reprezentant...blond(vad bine)