22 mai 2008

cel mai frumos loc din Bucuresti


Dupa ce o zi intreaga am muncit ca negru pe plantatie, dupa ce e a treia zi la rand cand muncesc mai mult de 12 ore incontinuu naiba stie pentru ce, dupa ce am injurat, mi-am revenit. Am bodoganit toata seara chestiid e genu: de ce ma stresez atat, de ce muncesc atat, ce naiba stau eu aici la munca pe un salariu de nimic, de ce altii o freaca si castiga mult mai mult.
Dupa care am incheiat seara cu un interviu intr-un loc foarte foarte misto. Nu va zic inca care e sa nu dati tot navala. E un loc foarte dragut, unde sa te duci cu oameni de suflet, in numar mic, eventual pe rand cu cate unu, sa vorbesti vorbe frumoase si sa visezi. Si atunci seara mea s-a incheiat perfect.
Mi-am adus aminte de ce lucrez la Sapte Seri si nu in locuri mai bine platite, de ce nu sunt banii atat de importanti si de ce e frumos sa ai un vis in care sa crezi. M-am linistit, sunt chiar fericita si cu zambetul tamp, inr-o zi o sa te duc si pe tine acolo. Acest minunat loc a avut mai mult efect decat orice zennnnnnnn.

1 comentarii:

copilul problema spunea...

Ce bine ma simt ca am fost si eu :D
O minunatie de loc....deja visez zile pierdute acolo...