25 aug. 2010

Traiasca Enel (aka Electrica)

Azi pe Iuliu Maniu, exact prin zona in care stau eu, nu a fost curent (da, stiu, am mai patit asta acum 2 saptamani cand am stat vreo 14 ore fara curent).

Ghinionul meu e ca azi trebuiau sa vina constructorii sa puna un zid. Au venit, au urcat 9 etaje pe jos (inainte coborasem eu 9 si le si urcasem cu ei ca de: nu merge curentul, nu merge nici interfonul, ce sa mai vorbim de lift).

S-au uitat, au plecat, am injurat, am sunat la Enel, ne-au anuntat ca de la 8 dim la 18.00 seara (pe anuntul aparut jos scria 16.00, dar ce conteaza?!) se fac lucrari, canci lumina.

Am coborat din nou 9 etaje, am plecat sa lucrez la birou, ca fara curent... nu tu laptop, nu tu Internet.

Cand am venit, surpriza! Mergea liftul. In usa, aveam un plic.
Surpriza si mai mare: Factura de la Enel!

Am doua intrebari:
1. In alta zi nu s-au gandit sa vina si ei sa ceara bani, macar asa stiam pt ce ii dam?
2. Oare cand au venit era curent, sau au urcat si ei 9 etaje pe scari?

2 comentarii:

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

(lol) Baietii de la Enel sunt tare destepti. Serviciile prestate de astia s-ar putea confunda usor cu cele prestate de fetite pe centura: "Noi v-am oferit servicii, calitatea nu conteaza, ci oferta in sine. Acum plata!" :D Si cred ca au venit odata cu lumina, ca doar nu vrei sa le cada burtile de la fripturici pe scari.

Anonim spunea...

lucreaza ca la stat: fiecare face MAXIM ce il priveste, daca poa sa dea vina pe altul - o va face, daca poata sa puna pe altul sa faca, o va face.
Asa ca - sa nu te mire. O sa fie trist pt ei ca lumea incepe sa treaca pe energie auxiliara, si sa consume mai putin curent electric. Ba mai mult, noi facem economie numai de dragul de a nu le da de munca :D