4 iul. 2010

Sighisoara, Rustic

In camera mea, pe perete, am mai multe poze agatate. printre ele, o poza veche (bine, toate sunt vechi) dintr-un bar din Sighisoara. Facuta intr-o noapte de 1 decembrie, nu mai stiu care an, cred ca eram anul 1 de facultate. 7 oameni inghetati, langa un semineu ce nu functiona. Imi mai aduc aminte ca eram murdari, flamanzi, uzi si obositi. O seara minunata, dealtfel.

Am stat 10 zile in Sighisoara si am mancat aproape zilnic in acel bar, care acum stiu ca se numeste Restaurant Rustic si unde se mananca o foarte buna ciorba de fasole in pita.
Ciudat, in toate acele 10 zile abia daca mi-a trecut prin cap noaptea de 1 decembrie, anul... . Si mai ciudat, pana cand m-am intors acasa nu mi-am dat seama ca pe peretele meu exista o poza din acel loc.
Poate ca nu locul, ci oamenii conteaza.

Si iata ca lui Misu i s-a facut mila de mine si mi-a trimis poza despre care va vorbeam
Si se pare ca anul era 2003... ciudat cum au trecut 7 ani, imi aduc aminte perfect ca am comandat atunci o portie de cartofi prajiti, un suc de rosii si un ceai. Daca stau sa ma gandesc bine, imi aduc aminte si cat au costat.. atunci contau atat de mult amanuntele astea...

2 comentarii:

catalina calancea spunea...

hehe... ce oameni... monique cu codite, misu cu sapca, fara burta, mihai cu plete, si last but not last, marni... la fel, doar ca muuult mai slab :D... te pup monique...si ms frumos pt amintirile pe care mi le reinvii din cand in cand :D

Mariana Catalina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.