12 iul. 2010

Rose Garden

Astazi mergeam pe strada cu castile in urechi (de cand mi-am luat telefon roz, ascult radio - nu dealtceva, dar nu am avut bani si de card de memorie, deci nu am inca un playlist). Si, la un moment dat, incepe "Lynn Anderson - Rose Garden".

Ma amuza profund si ma apuca un chef profund de zambit, dansat si alte cele.
Eram la trecere si radeam ca proasta si ma miscam de pe un picior pe altul... si uite asa toata lumea din jur se uita foarte ciudat la mine.
Eu le zambeam si ei se uitau urat. Nu am inteles.

Daca dansam, ceea ce mi-as fi dorit, si-ar fi putut inchipui ca sunt nebuna. Dar nu sunt. Si nici nu dansam, doar zambeam fericita. De ce nu pot oamenii sa zambeasca pe strada?
Eu inteleg ca e criza, inteleg si ca avem toti probleme... dar de ce nu incercam macar sa zambim?

Poate va apuca si pe voi dansatul... deci:



Deci ma distreaza si acum...
E atat de sincera melodia asta:
"I never promised you a rose garden.
Along with the sunshine,
There's gotta be a little rain sometimes"

hihihi

6 comentarii:

Lavinica spunea...

Vezi, de-aia te iubim noi pe tine... pentru ca iti cumperi un telefon atat de roz, pentru ca nu ai uitat sa zambesti si pentru ca dansezi in mijlocul strazii daca asta simti... :)

Monyk spunea...

mai roz de atat nu aveau :))

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

The Rose Garden effect....consta in buna dispozitie, zambete, rasete si de ce nu o scurta iesire din monotomia cotidiana. Asta am simtit cand am descoperit fara sa vreau in playlistul de la serviciu acordurile acestei piese vechi. Crede-ma ca dupa ce am ochit precum un vanator teancul de hartii de pe birou, mi-a venit sa dansez pe aceasta melodie. Una din micile ironii ale vietii...placuta, in esenta. Si da, bucurestenii nu prea zambesc pe strada. Esti fie nebun, fie un prieten de-al lui E.T. Si daca vrei sa stii la ce zambesc ei, iti dau un mic pont: "Show me the money!!!!!" (in fata lor zambesc fara nicio retinere). :D Pe viitor daca vrei sa mai ai astfel de porniri pe strada, iti recomand sa iti accesorizezi telefonul cu una bucata catel rasa chihuahua pe care sa-l alinti Cojonel. :)))) Oricum tu esti unica, la fel si zambetul tau. Cum Poponet a ajuns VIP, Cojonel va fi cu siguranta in mainile tale un Megastar.

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Spre exemplificare iti ofer o poza cu mister Cojonel postata la mine pe blog. Pupici!

Monyk spunea...

:)) Of doamne, carmenutza... numai tu puteai sa vii cu idei de astea :))
F tare

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Ma bucur ca ti-a placut versiunea imortalizata a lui Cojonel. :D Hugs!