8 iul. 2010

monica si telefonul roz



Deci eu sunt anti-tehnologie, dupa cum multi stiti deja.
Nu stiu sa-mi instalez nici Windowsul, in mintea mea, pentru asta sunt barbatii.

Acum doua zile m-a sunat o fata. Eu eram bocita si intoarsa pe dos. A spus ceva, dar n-am inteles nimic. Am intrebat-o din nou de unde e si ce vrea si a fost foarte draguta: "daca nu e momentul potrivit, va sun eu mai tarziu".
Mi-a explicat ca e de la Orange, ca vrea sa imi faca o oferta ca mi-am incarcat cartela la ei si ca Orange Shop-ul respectiv face 10 ani de existenta, au o oferta hibrid, un fel de abonament reincarcabil, ca platesc 40 de lei pe luna cu TVA inclus (cam cat dau eu pe o incarcare) si am 2000 de minute in retea, 2000 de sms uri si 100 de minute nationale. In plus, daca ma hotarasc sa imi fac acest abonament pe 6 luni pot sa imi iau un telefon LG de nu stiu care la un pret f mic (cam 25 de euro). I-am zis ca ma gandesc si daca e, trec eu pe la Orange Shop.

Astazi, trecand prin zona, m-am oprit sa ma uit.
Nu eram f hotarata, desi aveam nevoie de un telefon nou.
Un tip de acolo a inceput sa-mi explice date tehnice, oferta de abonament, etc. Nu eram prea hotarata, am vazut si telefonul, nu-mi spunea mare lucrur.
Dupa vreo 10 minute de explicatii si conversatii - dragut baiatul, in paranteza fie spus - imi spune ca telefonul ala are doua variante, acela negru care mi l-a aratat si pe roz.
Si uite asa decizia a fost luata intr-o fractiune de secunda.
Ma gandeam apoi... daca imi zicea din prima ca imi da un telefon roz cu touch screen si care mai are si pix de ala smecher (nu stiu cum se cheama, oricum l-am descoperit abia acasa), economiseam ceva din timpul lui si al meu.

Barbatii astia... cum sa inteleaga ei ca eu mi-am dorit pe moment acel telefon doar pentru ca era roz?
Si uite asa m-am facut fericita posesoare a unui LG roz, pe care nu stiu inca sa-l folosesc si incerc sa aflu cum imi instalez bubble breaket pe el?

1 comentarii:

mishek spunea...

si iaca, o chestiune spontana...
ai grija de tine