23 mai 2010

Si nu mai e loc de poate

Azi am comis-o. Din nou.
Nu stiu de ce. Si nici de unde. Dar am facut-o din nou, am privit inapoi, am cautat, am trisat, am furat, am trisat, am mintit...
Doar azi.

Parca tot trecutul ala a fost ingropat, incerc sa descopar cine mai este el, care ii mai este viata, ce mai traieste, cu cine mai vorbeste, ce il mai doare, ce-l mai consoleaza...
E sters, e gol, nue nimic acolo, poate are o viata linistita si fara probleme, poate ca traieste un drum drept si fara hopuri, poate ca langa mine ar fi fost mai greu, poate ar fi trebuit sa ocolim, poate ne-ar fi fost frica sau teama.

Si m-am gandit din nou, asa cum ma gandesc adesea, cum ar fi fost daca.
Si ar fi fost totul diferit si poate nu i-ar fi facut bine cum ii e acum, sau poate ca ar fi trait, sau poate ca ar fi fugit, si poate inca fuge.

Dar nu e loc de poate si azi -am chef sa joc rolul femeii puternice care nu regreta nimic.
Vorbeam azi cu un prieten si strigam cat ma tin plamanii, "da, am iubit si eu odata!"

Si toate lururile pe care nu le-am spus... si pe care nu le pot spune aici... eu n-as fi foat asa pentru ca nu pot. Langa mine nu ai fi putut avea o viata lina, sau linistita, sau fara probleme. As fi cerut enorm si poate uneori as fi dat putin, alteori poate as fi dat prea mult si as fi sufocat.

Nu stiu unde ma duc si nici de unde vin. Nu stiu ce mi-am dorit si nu stiu ce-mi doresc. Nu stiu de ce mai fur, nu stiu de ce trisez.

Acum putin timp am intalnit pe cineva. Cineva care ma face sa rad. Si in a carui prezenta zambesc. Dar in a carui absenta nu simt nici o lipsa. Ma bucura cand e, nu-mi pasa cand nu e.
Oricum nu va zic cine e, e doar un semn ca undeva, inauntru, s-a eliberat un loc.
Ca nimeni nu mai e si ca pentru nimeni nu mai.

Ramana el cu farmecul buzelor stranse, cu pleoapele plecate, cu stangaciile dragi si visele frumoase. Am sa mi le amintesc mereu cu drag, poate uneori gresesc si ma uit inapoi, uneori poate mi-e dor. Si nu incerc sa ma mint cand spun ca in mine au murit si ca nu le mai vreau inapoi.
Ma simt goala si seaca, n-as mai sti ce sa fac cu trairile de atunci, n-as mai sti sa glumesc, sa mint, sa ascund si sa construiesc, sa tremur si sa fur.
Adio si pe curand as zice, stiu ca o sa ne mai intalnim in ganduri si clipe, poate uneori mintile ni se intersecteaza, poate uneori trec unele pe langa altele, poate ai si uitat, poate e doar un cosmar, poate nici nu s-a intamplat, poate n-are sens si totusi nu e loc de "poate".

As spune multe daca as sti cum, as face gesturi necugetate daca as avea vreo motivatie acum, as fugi maine de toate, as lua-o de la capat daca as sti de ce...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Lavinica Mitu spunea...

:):):) Acelasi comentariu (identic) l-am primit si eu... am trimis chiar un email cerand sa mi se confirme veridicitatea informatiilor...Bineinteles ca nu am primit nici un raspuns...

Monyk spunea...

e marketing... un marketing mai dubios, ce-i drept.
Dar tot marketing se numeste :))