26 mar. 2010

La o masa, mai retrasa...Deci... aseara am revazut "Eu cand vreau sa fluier, fluier"...
M-am emotionat teribil intr-o sala cu vreo 550 de oameni care reactionau nesperat de frumos. De 3 ori, in timpul filmului au izbucnit in aplauze: prima data pentru prestatia lui George din cearta cu mama sa, apoi cand a plecat cu masina cu Ana din puscarie si a 3-a oara chiar nu-mi amintesc cand, eram atat de ... in poveste incat chiar nu mai stiu.

M-a emotionat foarte tare momentul in care pe scena s-au urcat toti membrii echipei (cred ca mi-au dat si lacrimile stiind cat s-au implicat oamenii astia sufleteste in proiectul Fluier) ... inclusiv detinutii din film, fost sau actuali. Unii erau adusi cu dubita direct de la penitenciar la vizionare.

Apoi am fost la party.
De mult nu m-am simtit atat de bine.
Am plecat cu Cristof si Emanuel, acolo l-am mai gasit pe Laurentiu, pe Mitzu meu care era heleganta si frumoasa, evident. Baietii de la Guerilla iar au fost draguti ei asa, era si Danutza pe acolo... iar echipa Fluier e adorabila.
Au dansat pe versurile formatiei Azur din film "la o masa mai retrasa/ sta o fetita frumoasa"...
A! Si mi-am facut poza cu Georgica, ca doar m-am declarat fanul nr.1! :))

Revin cu poze imediat ce mi le trimit baietii (foto: Cristofor Lazarescu).
Simteam nevoia sa vorbesc despre o seara frumoasa! :)

Sa nu radeti de melodie, va rog! In contextul filmului o sa o intelegeti! Si o sa ascultati ca mine ;)

Asculta mai multe audio Muzica

Cu Georgica...Florin Serban....Scalambaieili (Florin aka "Pasiunea", Mitzu)...Mitzu, Laurentiu, Emanuel. Si io....\4 comentarii:

Kaos Moon spunea...

nimic despre film deocamdata asa ca entuziasmul tau poate fi ok; totusi exista o pata neagra asupra lui si e pacat : scenariul este scris dupa o piesa excelenta a Andreei Valeanu; bai in cate materiale de presa am vazut (sute), intr-unul singur am intalnit doar amintit acest lucru;
e rusinos; fata aia a scris piesa, fata aia a dat titlul filmului pana la urma.,.. si altii se lafaie; nu e drept; cineva a inventat povestea si este pur si simplu ignorat...in America scriu asta pana si pe bilete; aici, ca de obicei, niste fomisti dau lovitura si trag cu dintii de ea... pe mine nu ma incanta cu nimic succesul filmului atata vreme cat e manageriat egoist

Monyk spunea...

sa stii ca asta e greseala presei.
In toate comunicatele e trecut asta si Adina a fost si ea aseara, a urcat pe scena, a si spus cateva cuvinte

Kaos Moon spunea...

slava Domnului... oricum, in Romania autorul de text e luat la mana a doua... in fine, e o problema veche si nerezolvabila

Rux spunea...

Offf, trebuie sa ajung si eu sa vad filmul asta!! Da n-am timp... Eh, poate macar la festivalul de la Sighisoara sa-l apuc!