9 dec. 2008

de ce-uri

Sunt o gramada de lucruri mai mult sau mai putin cretine care ma preocupa:
De exemplu, de ce femeile urate (nu ma refer acum la fizic, ci la caracter) au mai usor relatii stabile decat cele frumoase.
De ce barbatii chei sunt mai doriti decat cei cu parul frumos (nu e o presupunere, e dovedit).
De ce majoritatea oamenilor destepti sunt saraci.
De ce negam lucruri care stim ca ar fi mai bine sa le recunoastem (bine, aici vorbesc despre mine).
de ce pierd mereu metroul la Victoriei dimineata (bine, nici asta nu va intereseaza)
De ce nu ne ajunge niciodata timpul.
Si in final, ca aici cred ca vroiam sa ajung... de ce nu eu? de ce nici acum?

9 comentarii:

Anonim spunea...

poate k si barbatilor le plac femeile rele, nu numai invers :) iar la cea cu barbatii cu cu chelie, cred k sunt placuti de femeile care isi imagineaza k le-a cazut parul incercand sa faca bani. :)

Anonim spunea...

pentru ca oamenilor le place sa sufere,pentru ca nu stim sa atingem fericirea,pentru ca o data ce vrem sa traim frumos ne dam seama cat de urati suntem,pentru ca timpul e iluzia sfîrşitului si noua ne este frica,pentru ca războiul între sine şi timp este chiar în mijlocul universului,şi mijlocul universului este iluzia lumii

O femeie spunea...

1.femeile urate is disperate. Acepta orice, indura orice. Femeile frumoase au orice. Asteapta sa se cearna. Sau sa devina mai disperate.

2.cica chelia se leaga de testosteron sau cum s-o numi hormonu' ala. Deci is mai masculi feroce. Nik nu stii. Poa' par mai maturi? mai copti? mai resemnati si supushi??? (ai vazut ce plete are Victor...)

3.cei destepti au si printsipii. In Ro cu printsipii mori de foame. vezi cazul oamenilor fara printsipii, ne-deshtepti dar cu pamant, oi, buletin de deputat sau cazier.

4. greseala/defectu recunosscut e pe juamtate indreptat si mai usor de corectat. De ex., cand esti constient ca esti fumator si ca iti distrugi sanatatea ta si a celorlalti, deja ai un pas inainte sa te lasi de fumat. Mai grav e de ceilalti care cand te uiti la tigara lor shi tusheshti, incep sa faca scandal! (va vorbeshte o astmatica...)

5. treaba ta. Citeshti in metrou?

6. timp= variabila bine definita. contine 24 diviziuni, numite ore, fiecare contsinand....Omul, o variabila invariabil nedefinita, nelimitata in ale mintsii, si veshnic in expansiune. Morala?

Anonim spunea...

cei mai multi barbati cu chelie au mai multa incredere in ei si sunt mai puternici...pe bune; au aflat ei cumva ca succesul nu sta in par.
Acuma,,,dirigul meu din liceu avea si chelie si plete,,,asta ce-o mai fi insemnand?
...aaa,si nu par in nici un caz resemnati si supusi,,,de cand sunt femeile atrase de barbatii resemnati si supusi?

Simona Ionescu spunea...

1. femeile urate nu deranjeaza cu intrebari si alte stupiditati deci barbatii de femei urate sunt free..
2. exista teoria aia ca daca un om se rade in cap si e si ii sta bine inseamna k e frumos..e un soi de test:)) test pt mai tarziu cand oricum 80% pierd parul..
3. oamenii destepti nu aleaarga ca disperatii dupa bani pentur ca isi preocupa mintea si cu alte alea...
4. tu pierzi metroul pentru ca nu iesi la timp din casa..poate... uita-te la ceas si iesi cu 10 min mai devreme..:)) daca vrei..
5.Paler zicea ca "avem timp pentru toate" si era destept... ma rog a si murit.. probabil ca toatele lui s-au terminat in cele din urma...
6. de ce tu? pai cine daca nu tu? de ce acum? pentru ca mai tarziu ar fi fost prea tarziu si esti tanara si tre sa inveti..orice...

Ha.. nu te asteptai la astea? pai e copilul cretin cvare-ti scrie aici.. raspuns la orice.. bun prost mergi pe burtaa..
love iuuu

Simona Ionescu spunea...

Aaa. si aia cu negatul: e simplu: instinct de conservbare.. deep down stim noi ce suntem si ce facem.. de aia continuam.. daca n-am mai fi de acord cu noi ne-am omori in masaa:))

O femeie spunea...

Luana, esti Luana de alaturi?
tii, ce a zburat timpu'; iar tu ai crescut! parca mai ieri veneai la Laura balaura sa iti impleteasca coditse!!

Monyk spunea...

da, ea e. e mare frumoasa si al naibii de desteapta si matura... uf ce mandra sunt de ea!!! o sa fie un mare om!

Anonim spunea...

sper sa nu te dezamagesc...o sa incerc oricum....buna cleo...aia mica e cea mai tare ...suuper frumoasa;)