21 dec. 2010

Scrisoare catre Mos Craciun

Draga Mos Craciun,

Anul asta nu am sa mai fiu ipocrita si am sa iti spun toate lucrurile care vreau sa mi le aduci cadou. Si pentru ca stiu ca ai o perioada aglomerata, nu tin sa mi le aduci saptamana asta. Si pentru ca stiu ca e o lista lunga, te las pana la Craciunul viitor, ai tot timpul.

Vreau sa am un an mai bun ca asta, dar cel putin la fel de frumos. Adica ai putea sa ma lasi sa calatoresc cel putin cat am calatorit in 2010, sa cunosc cel putin la fel de multi oameni misto, sa fac cel putin la fel de multe festivaluri. Mi-as dori doar sa fiu mai bogata. Aici hotarasti tu cu cat, nu pot sa zic ca putin e suficient :P.

Vreau ca la anu sa-mi aduci un bilet de avion spre Praga. Daca se poate sa fie cu voucher de cazare si cu bani de buzunar pentru vreo 4-5 zile, as fi si mai multumita. Doar stii de cand te rog sa ma trimiti la Praga.
As vrea tot la anu, sa vezi cum faci, sa ma trimiti in Germania. Cel putin de 2 ori. Stii ca am acolo multi prieteni dragi de care imi va fi foarte dor si pe care trebuie sa merg sa ii vad. Nici la Londra nu ar fi rau, dar vezi tu cum te descurci.

Draga Mos Craciun,
crezi ca poti sa faci cumva ca anul asta sa nu mai moara nimeni?
Te-am mai rugat, stiu, dar vreau sa fie un an fara pierderi. Atat cat se poate.

As mai vrea ca anul asta sa fiu mai bogata, stii, am cam trecut de perioada studentiei... se poate?

As mai vrea sa nu ma mai dezamagesca oamenii, anul asta sa am parte doar de experiente frumoase si oameni deosebiti. Si un baiat frumos ca un Fat Frumos si destept ca Bill Gates.

As mai vrea un mp3/4 (stiu, ti-am mai spus), daca se poate si un laptop nou, sa stii ca n-am sa te refuz, si un telefon mai evoluat unde sa pot folosi abonamentul asta cu internet.

Nu am reusit sa ajung sa vad Faust la Sibiu, stii ca si asta imi doresc de la tine.

Si-mi mai doresc zile cu soare, cu oameni faini si liniste.

Se poate???

2 comentarii:

Laura spunea...

O bucata din Mos pot sa fiu eu, desi o bucata relativ mica. La anul vino la Brasov sa vezi Faust aici. E drept, ca opera dar o sa iti placa. Cazarea si biletul sunt din partea casei :P

Andrada spunea...

Sa te duci sa vezi Faust, la Sibiu. Iaca, asta sare cel mai mult in ochi din postul tau :)). Probabil pentru ca asta chiar tine de tine :P. http://www.verzi-si-uscate.ro/2010/07/18/saga-faust/ Iaca prin cate am trecut eu ca sa ajung acolo. Poate te motivez :D.