28 feb. 2008

OmBun

Imaginati-va Sala Palatului arhi-plina, de la copii pana la varsta a treia, toti cantand alaturi de Pavel Stratan, Mircea Baniciu, Vladi Cnejevici, Ducu Bertzi, Vasile Seicaru, Victor Socaciu, Daniel Iancu, Ada Milea, Dinu Olarasu, Mircea Vintila & Brambura si Tatiana Stepa. Cam aceasta este atmosfera omului bun, un festival pe care iubitorii de folk nu il pot rata. Vom fi acolo, vom canta cu totii “Om bun deschide-ne poarta, da-ne o coaja si nu ne goni/ In schimb iti vom alunga tristetea, cu vesele cantece si ghidusii...”, vom zambi si vom trai timpurile generatiei in blugi (pe principiul "va salut generatie in blugi"). Vom fi rebeli, vom avea plete, vom fi melancolici si fericiti. Numele mari ale folkului romanesc vor fi acolo, dincolo de aparente, dincolo de zidul superficialitatii. Si cum zice si colegul meu Mircea, cateva valori mai avem in tara... bine, el a mai zis cateva vorbe ce nu le voi reproduce :)
Organizatorii ne promit piese noi ale cantautorilor, asa ca sper sa ne vedem intr-un numar cat mai mare vineri, la ora 19.30, la Sala Palatului.

3 comentarii:

Roxana spunea...

de mine ai uitat anul asta...cine o sa-ti mai cante la ureche: draga miruna iti spun printre soapte/ imi place camasa ta de noapte....

Monyk spunea...

nu am uitat de tine draga mea rox... doar ca biletele sunt luate de mult... si o sa ma gandesc latine si la miruna... promit!

Roxana spunea...

doar la mune...la miruna sa se gandeasca altcineva, nu noi...