25 iun. 2011

Lay a whisper on my pillow

Cu ironii si nepasare e usor. Cand incerci sa fii sincer cu tine insuti, atunci e mult mai greu.
E usor sa razi de altii, sa declari patetisme, sa emiti judecati de valoare, sa ai pretentii de maturitate, sa te declari nepasator, sa fii distant si cerebral.

Cand te intalnesti cu tine si-ti recunosti dorintele ascunse, cand te bati cu proprii tai demoni, e mult mai greu.

Am zis astazi ca "sunt zile in care ma cuprinde o tristete pe care as vrea sa ti-o impartasesc". M-am lovit de mine intr-un labirint in care ratacesc de prea mult timp. Mai trist e ca am sa ratacest mult timp de aici incolo. Mi-e greu fara tine, oricum ai fi tu, oriunde te-ai afla si oricine ar fi in dreapta ta. Ce-i drept, alaturi de tine mi-ar fi poate mai greu, sau mai complicat, stim amandoi asta si nu stiu cum ar arata acest "alaturi" .
Inainte, cu multi ani in urma, cand aveam acesta stare pe care nu stiu s-o definesc, puneam mana pe telefon si sunam. Acum nu am pe cine. Nimeni si nimic nu-mi mai aduce acea emotie, in mine lipseste acel sentiment. As vrea.

M-am transformat in ceva rece, intr-o luptatoare. Nu ti-ai dorit mereu asta de la mine? Sa fiu o luptatoare? Iata ca sunt. Una care e gata mereu sa atace, a carui scut este bine prins si pe care n-o mai poti gasi cu garda jos. Stiu sa ma apar si stiu, mai mult decat oricand, sa atat. Asta nu ma face deloc fericita.

Nu-mi pasa ca trec anii pentru ca nu mai am un vis care sa ma astepte la capatul lor. Asteptarea nu mai duce nicaieri si ma las dusa de val.

Daca mi-e dor? Mi-e dor de inebunesc si ma doare. Mi-e dor de mine asa cum eram langa tine, mi-e dor de mine asa cum simteam. Imi caut nebunia si-as vrea sa o mai pot intelege pe-a celorlalti. Nici pe a mea nu o mai pot accepta, totul mi se pare inutil, nu inteleg de ce, incotro, pentru ce.

O da... stiu toate argumentele corecte. Stiu cum trebuie sa fie normalitatea. Am devenit atat de "normala" incat nu mai stiu ce inseamna aia.

Ma resemnez, ascunzandu-ma si spunandu-mi ca "fiecare isi traieste dramele". As vrea si eu sa le (re)cunosc pe ale mele.

1 comentarii:

Anonim spunea...

as vrea sa fie timpul narciselor........eu cred ca ele apar si cresc atat de superbe si atat de parfumate pt ca infrunta ploi multe si frig si inca mai au curaj sa creasca si sa se lase iubite de soare...cele mai frumoase sunt tot cele care se lasa libere....asa cum ar trebui sa fie si oamenii cred fara prejudecati si praguri...