6 iun. 2011

666 + 1

Dupa ce postarea anterioară a purtat numărul 666, nu mai ştiu ce să spun.

Am primit un mail şi m-am simţit împlinită - se pare că blogul meu este util cuiva. Ceea ce e bine. Am spus mereu că scriu pentru mine, asta nu înseamnă că nu mă bucur atunci când primesc Feedback.

Am privit în urmă. A fost greu, dar am reuşit! Ai să reusesti si tu! Nu stiu însă dacă era mai bine înainte decât acum.

Mi+au plăcut mereu oamenii cu personalitate.
Mă întreb însă care este personalitatea mea. Ce vreau eu.

3 comentarii:

Cub de gheata topit dupa zambete spunea...

Nu stiu cum te percep ceilalti, pentru mine esti o raza de soare. Cu tine pot rade, chiar si daca spun "gadi! gadi!" (si stiu ca nu te superi daca ne prostim ca aia mici). Faza cu "ce vreau" este insa mai dificila, deoarece este influentata de starea de spirit in care ne aflam. Poate o sa reusim sa descoperim ce vrem cu adevarat la un moment dat si unde ne este locul. Pupici :)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Monica spunea...

si eu am inteles acelasi lucru... ca ne intrebi pe noi cine esti si ce vrei. la prima, e simplu, este prietena noastra (uneori mai mult, alteori mai putin), iar ce vrei, cred ca de fapt stii, dar nu ai curaj sa ne zici sau sa "iti" zici :) inca o serie de pupici!