14 apr. 2011

pentruca

Spune-mi...
Te-ai intors definitiv, sau e doar o joaca a ta?
Gandeste-te bine. Ma vrei pe mine, sau iti doresti, pur si simplu, pe cineva in viata ta?

Nu e corect pentru nici unul dintre noi sa vii la mine, sa-mi spui ca esti singur, si-apoi sa-mi spui ca ma vrei pe mine inapoi. ma vrei pe mine? Sau pe oricine altcineva?
Iti cer timp. Stim amandoi la fel de bine ce va urma. Daca ma vrei pe mine, vei avea rabdare. Imi vei recuceri fiecare milimetru al fiintei, incetul cu incetul. Da, stii deja ca e a ta, de ce ne mai ascundem, de ce atata chin? Pentruca am nevoie de asta. Si pentruca da, te vreau inapoi. Nu vreau insa sa fiu femeia la care te intorci de fiecare data cand nu gasesti ce cauti in alta parte.
Imi spui ca ai pierdut atata timp pana acum, ca nu mai ai timp si ca vei pleca la oricine... sau la alta.
Eu nu te pot opri, nu mai pot sa te opresc. Alta data as fi facut asta, daca as fi avut curaj. Te-as fi legat de picior, ti-as fi ascuns pantofii, as fi incuiat usi, as fi blocat ferestre. Acum nu e vorba nici de curaj, nici de ambitii si nici de orgolii.
Vei pleca, si amandoi stim asta. Poate nu maine, poate nici peste un an. Dr vei pleca, asa cum ai facut-o intotdeauna.
Iar daca oricine sau alta sau ele te vor primi, eu iti spun cu toata inima: pleaca!
Pentruca stim. Si eu, si tu.
Stim ca eu nu te pot iubi ca orisicine. Eutepotiubicanimenialta.
Nu stiu iubirea comunca, iubirea mea e complicata si rabdatoare. Iubirea mea cere timp, complexitate, dureri de cap, intrebari. Nu sunt orisicare, nu sunt oricine si nici altele. Eu sunt asa cum ma stii si n-am sa ma schimb. Schimbandu-am, nu ma vei mai iubi. Si oricum... stim amandoi ca vei pleca.

0 comentarii: