9 mar. 2008

a trecut

Desi nu aveam nici un gand in acest sens, am iesit ieri din casa. si m-am intors azi :))
Nebunie. Bine ca a trecut povestea lui martie ca era deja prea mult. Aglomeratie mai ceva ca inainte de sarbatori, cozi la flori... Niciodata nu i-am compatimit atat de mult pe barbati. Stiu, barbatii sunt porci, dar femeile sunt mai rau. Cum i-au dresat nu inteleg nici acum si cum s-a transformat sexul asa zis tare in unul atat de slab nu mai inteleg. Ma depaseste. Ca si-o merita, da, e adevarat :D. Ma gandeam ca azi, neoficial e ziua barbatilor. Dar n-ai sa vezi nici o femeie la coada la flori sa-i ia lu' ala trandafiri :)) desi ar fi amuzant. Cred ca de asta nu exista o zi a barbatilor, pentru ca femeile n-ar alerga dupa cadouri si de astea, iar ei ar fi dispusi sa faca sex oricand si fara sa primeasca flori. Nu ca fetele n-ar fi. Dar cu niste flori, cresc cu siguranta sansele. E... sunt rea, gata, ma calmez.
Am dormit as'noapte in camin si mi-am adus aminte de anii de facultate. Imi pare rau ca s-au terminat, nu i-am trait suficient. Trebuia sa fac mai multe nebunii, sa dorm mai putin si sa ma distrez mai mult, sa ma duc mai putin la scoala (nu ca as fi fost prea silitoare) si mai mult in Jeg, sa petrec mai mult timp cu colegii, sa vorbesc mai mult(e) cu fiecare dintre ei. Am 23 de ani. Si pentru prima data, aseara mi s-au parut multi.

3 comentarii:

Roxana spunea...

sa vezi cand ai 24 cum o sa ti se para...:D

Anonim spunea...

Ehe...uite mai monica cum se duc toate...eu inca mai traiesc experientele astea caministe...dar parca nu ma pot bucura indeajuns...as vrea sa dorm mai putin, sa ma distrez mai mult, sa DAU pe la facultate...ah futui munca masii...ah anii aia unde s-au dus...ah ce putin a mai ramas....

Monyk spunea...

Of of mai mai mistere mistere. Lasa ca bem o bere si recuperam. si profita cat mai ai de ce ca munca o sa te omoare si dupa! nimik nou!