10 mar. 2008

amintiri (II)

si erau taberele... asteptam tot anul momentul asta, momentul Sulina. Pe langa Sulina, care era cel mai important, mai sunt cateva care trebuie sa le amintesc si care mi-au ramas in minte: Muncel (care mi-a adus prima plecare din tara apoi, mi i-a adus pe Alex si pe Dan, mi-a adus ideea de competitie si mi-a adus prin Alex orientarea spre facultate, spre ce sunt acum), Valea Blaznei (Prima urcare adevarata pe munte spre varful Ineu), taberele de la Constanta, Reghin (si Ana). Undeva mai aproape in timp, tabara de la Sibiu (cand m-am indragostit prima data de acest oras si nu mi-a trecut nici acum).
Taberele acestea erau f importante mai ales pentru oamenii care ii intalneam si reintalneam. Si pot sa imi amitesc acum repede de Alina, Cristi si Caty Manole de la Constanta, de Andreea, Anda, Bogdan si Razvan de la Buzau (ce cei de la buzau ne-am inteles mereu bine), de Dany si Raaul de la Cluj, de Anca de la Falticeni, de Vlad din Maramures (care ne-a facut tabara de la Sibiu mult mai frumoasa), de fetele din Teleorman (anca, alina si gaby), din nou de Constanta si Cristi Gurgu cu Traian, de Iuli de la Pascani, de Tibi de la Bistrita (si acum mai mult timp de Pele). De profa de la Oradea care este cea mai tare profa care am cunoscut-o - si pe care am revazut-o la Sangeorz Bai dupa multi ani, de profa de la Sighisoara, profu de la Cluj, profa de la Pascani, profu de la Suceava si multi, multi alti oameni care sunt sigura ca nu mi-i reamintesc acum dar care au insemnat foarte mult.
Lucrurile care le faceam, ce discutam acolo si prieteniile care se formau au durat mai mult decat m-as fi gandit vreodata. A fost o perioada foarte frumoasa, pe care putini au cunoscut-o dar cei care au trecut prin asta nu au uitat niciodata.
Pentru taberele de la Sulina o sa fac un post separat, la fel si pentru Muncel 2003, cu Dan, Alex si Monica.

1 comentarii:

Monyk spunea...

da, ai dreptate. Intr-un fel am trait viata liceului vostru, mult mai mult decat pe al meu. :D